ŽIVOT

Vegemanija u Tvrđi, 30. lipnja …

I vegetarijanci roštiljaju! Razumije se, ne mesne delikatese, ali - nešto ... ;)

Objavljeno 28.06.2018
Alan Srčnik

I vegetarijanci roštiljaju! Razumije se, ne mesne delikatese, ali – nešto … 😉 Često puta jako fino! I stoga, u Osijeku, K Topu u Tvrđi, 30. lipnja održava se – Vegemanija.

POZIV – VEGEMANIJA

– U subotu 30.6. smo odlučili spojiti nama nekoliko najdražih stvari: druženje, roštiljanje, dobru mjuzu i pomaganje kerovcima u Azilu, i to u cjelovečernji event pod starim nazivom Vegemanija, ovaj puta u novom ljetnom izdanju – u Tvrđu, K Topu! Startati ćemo u 18 sati, roštilj ćemo se potruditi učiniti najfinijim koji ste ikad probali, ambijentom i mjuzom učinit dan za pamćenje jer klopu će pripremati najiskusnije veganke iz Udruge Pobjeda, za šankove i hladnu cugu zadužen je klub Exit, za vatreni šou Plamingo Arts…, a za reggae i funky mjuzu DJevi Marushka i Flegma, koji će se brinuti da se atmosfera održi dobrom sve do 2 iza ponoći … – stoji u pozivu Udruge Pobjeda.
– Ovoljetno Grillin’ without killin’ izdanje Vegemanije omogućili su nam svojim sponzorstvom Igor Drašković i Katarina Kukučka, ultramaratonci koji na biljni pogon istrče utrke duže i od 300km i za koje nam je čast da su u redovima Pobjeda! Simboličnih 20kn koje ćete izdvojiti na ulazu ide za klopu našim napuštenim ćukcima iz Azila – zaključuje se u pozivu.
Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Ovaj si datum morate zaokružiti u kalendaru :)

Benefit koncert za Azil! + Vegemanija :)

U petak 5.4.  u klubu Exit u Tvrđi dogodit će se benefit koncert za osječki Azil za pse Udruge Pobjede! Više…

Na nastajanju kalendara radilo je 180 pasa! :)

Ovogodišnji kalendar pasa Azila Udruge Pobjede najljepši je kalendar na svijetu!

U formatu dnevnih novina, kroz fotografije onih trenutaka koji se nikada više neće ponoviti, ali koji baš kao i ljudske Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša