GOSPODARSTVO

Optika Šarić d.o.o. unaprjeđuje svoje poslovanje kroz EU fondove

Optika Šarić već 29 godina neprekidnog rada pruža svojim kupcima visoku razinu stručnosti uz konstantne edukacije u unaprjeđenje znanja svih zaposlenika.

    Objavljeno 07.03.2018
    Nikolina Ćosić

    Tvrtka Optika Šarić započela je svoje djelovanje 1989. godine od kada se bavi izradom i popravcima dioptrijskih naočala, prodajom kontaktnih leća i sunčanih naočala, a nudi i uslugu mjerenja dioptrije, odnosno utvrđivanja refrakcijske pogreške oka. Već 29 godina neprekidnog rada pruža svojim kupcima visoku razinu stručnosti uz konstantne edukacije u unaprjeđenje znanja svih zaposlenika. U suradnji s renomiranim dobavljačima u mogućnosti su ponuditi proizvode koji zadovoljavaju najviše svjetske i europske norme.

    Zbog dugoročnog planiranja razvoja, proširenja obima posla, ubrzanja  i dizanja kvalitete na puno veću razinu, tvrtka je krajem 2016. godine aplicirala projekt Proširenje kapaciteta proizvodnih i uslužnih djelatnosti poduzeća Optika Šarić d.o.o.  pri Ministarstvu gospodarstva poduzetništva i obrta na E- impuls natječaj u sklopu provedbe Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

    Projekt je odobren i Optika Šarić d.o.o. krenula je u provedbu 2017. godine. Ukupan iznos projekta je 469.750,00 kuna, od čega su bespovratna sredstva 295.940,00 kuna, a vrijeme provedbe projekta je od 01. listopada 2017. – 01. travnja 2018.

    U sklopu projekta tvrtka namjerava nabaviti, optičku i oftalmološku opremu, tako da će uz postojeće, finalnu kvalitetu proizvoda i usluga,  dići na veću razinu te ubrzati izradu istih.

    Isto tako nabavkom novih, modernijih strojeva, tvrtka ima mogućnost proširenja obima posla, detaljniju pripremu projekata i analizu istih.

    Poslovnice Optike Šarić d.o.o. možete posjetiti na sljedećim adresama:

    • Zagreb, Ivana Tkalčića 13/1
    • Županja, Aleja Matice Hrvatske 20
    • Vinkovci, Ivana Gundulića 34
    • Vinkovci, A. Reljkovića 2b
    • Vukovar, Josipa Jurja Strossmayera 5A

    saric_optika_e_impuls

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Zbog dugoročnog planiranja razvoja, proširenja obima posla, ubrzanja i dizanja kvalitete na puno veću razinu, tvrtka je krajem 2016. godine aplicirala projekt "Proširenje kapaciteta proizvodnih i uslužnih djelatnosti"

    Optika Šarić d.o.o. unaprjeđuje svoje poslovanje kroz EU fondove

    Održan Info događaj u sklopu projekta Proširenje kapaciteta proizvodnih i uslužnih djelatnosti poduzeća Optika Šarić d.o.o. Tvrtka Optika Šarić započela je Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI