Arhiva

NOSTALGIJA ČAGA ‘We all love 80’s and 90’s’ + New And Latino Dance Hits + BESPLATNA ŠKOLA PLESA / Reggaeton / Salsaton / Disco

    Objavljeno 13.04.2016
    OsijekNews redakcija

    Tjedan je bio naporan i dug i jedva čekate otpustiti stres dobrom zabavom. Što vam je činiti? Tradicionalani nostalgija party je svima već prirastao srcu a sve što vam treba je samo dobra kondicija za čagu.

    Špu Feniks Vas poziva na ludu i nezaboravnu nostalgija čagu ‘ We all love 80’s and 90’s ‘, u subotu 16.04.2016. s početkom u 21 sat, u hotelu Royal.

    Plesni podij ćemo zagrijati hitovima 70-ih, 80-ih i 90-ih godina te najnovijim klupskim stvarima i vrucim latino ritmovima. U ovoj večeri se svi ujedinjujemo sa jednim ciljem a to je ples i dobra vibra.

    Besplatan ulaz, dobra glazba i centar grada garancija su da vaši svježi i originalni plesni pokreti neće ostati nezapaženi.

    Na samom partiju u plesnoj nagradnoj igri možete osvojiti bogate nagrade:
    1. Čokoladna JUST DANCE torta, Slastičarna SLASTA
    2. Pizza po izboru za 2 osobe, Pizzeria OLIVA
    3. Majica iznenađenja
    4. Parfem po izboru, PERFUME STORY, Economic Parfemi

    Dobar razlog za dolazak neka Vam bude i besplatna škola plesa.

    Od 20 do 21 sati će se održati vesela i zabavna BESPLATNA ŠKOLA PLESA Reggaetona i Salsatona uz žestoke latino ritmove.
    Kakav bi to bio disco party bez legendarnog John Travolte i Groznice subotnje večeri?

    Stoga Vas pozivamo da nam se pridružite i naučite disco šetalicu i poneki cool plesni pokret iz vaših omiljenih MTV spotova.
    Naša mala školica je prilagođena svima, neovisno o tome imate li bilo kakvog ili pak nikakvog iskustva u plesu. Garantira vam dobru zabavu uz motivirajuću glazbu i znanje jednostavne koreografije koju svaka polaznica ili polaznik mogu pratiti i iskoristiti na bilo kojem plesnom podiju.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!