KULTURA

Nagrada FUL KULTURNO – produžen rok za prijavu

Rok za prijavu produžen do 15. listopada, a nagrada iznosi 10.000,00 kn!

    Objavljeno 05.09.2019
    Ivona Amidžić

    S minimalnim troškovima ste napravili odličnu promociju svoje knjige? Ili projekt poticanja kreativnog pisanja za mlade u vašoj zajednici? Nije vam trebao ogroman budžet da organizirate festival lokalnog pjesništva na koji ste ponosni? Ili večer čitanja priča djeci u obližnjoj knjižnici?

    Drugim riječima, organizirali ste niskobudžetni kulturni projekt koji na bilo koji način promiče pisanu riječ?

    Prijavite se na FUL KULTURNO, jer on dijeli vašu strast prema pisanoj riječi, a vašu predanost, kreativnost i inovativnost nagrađuje sa 10.000,00 kn!

    Tko se može prijaviti? Natječaj je namijenjen tvrtkama, knjižnicama, školama, vrtićima, udrugama, ustanovama ili drugim pravnim osobama. Prijaviti možete projekt koji se održao najmanje jednom, a čiji ukupni budžet nije prešao 30.000,00 kn.

    Ako ste sudjelovali u organizaciji takvog projekta, znate koliko domišljatosti, poduzetnosti i proaktivnosti je potrebno kako bi on zaživio. FUL KULTURNO dodatno je priznanje vašem doprinosu kulturnoj zajednici.

    Natječaj za najbolji projekt u kulturi, FUL KULTURNO, neovisan je projekt magazina Brend kultura kojeg podržava autoritet za brending Superbrands Hrvatska. Pet finalista, kao i nositelja glavne nagrade, odabrat će stručno vijeće.

    Ovo je drugo izdanje natječaja s istim ciljem – podržati vašu aktivnost brendiranja. Ful kulturno želi da vaša poruka odjekne – jer vjeruje u njenu važnost.

    Još uvijek niste sigurni je li to za vas ili kako aplicirati? Krajem rujna moći ćete dobiti sve informacije, kao i odgovore na sva pitanja, na događaju u organizaciji FUL KULTURNO natječaja.

    Sve informacije o natječaju i projektu FUL KULTURNO, kao i obrazac za prijavu, dostupni su na linku:

    https://www.fulkulturno.com/

    Dodatne upite o natječaju moguće je poslati na [email protected].

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Filmska RUNDA za svoje iduće listopadsko 7. izdanje traži volontere, koji bi pomagali u raznim sektorima organizacije i usvojili nove vještine...

    Filmska RUNDA: Dobro društvo, zabava i usvajanje vještina

    Sedmo izdanje Filmske RUNDE održat će se 14. i 15. listopada tom prigodom traže volontere ili kako ih oni vole Više…

    Biciklijada je nastala u suorganizaciji Filozofskog fakulteta Osijek i partnerskih institucija

    FFOS-ova biciklijada 2021.

    Povodom Noći knjige 2021. održat će se FFOS-ova biciklijada kao oblik podržavanja kampanje I ja želim čitati. “Biciklijada će se Više…

    Na ovogodišnji natječaj Nagrade“Grigor Vitez” stiglo je 136 knjiga i slikovnica, što je rekordan broj u povijesti ove nagrade

    Ivana Šojat među finalistima nagrade “Grigor Vitez”

    Stručno povjerenstvo Nagrade “Grigor Vitez” za 2020. godinu izabralo je petnaest naslova koji ulaze u uži izbor za ovu nagradu Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posjetitelji koncerta su dugotrajnim pljeskom nagradili sve izvođače, a zbor je zajedno sa svim nazočnima otpjevao skladbu Gospodin slavno uskrsnu

    Uskrsni koncert Pjevačkoga društva sv. Josipa Osijek

    U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

    Kino Urania – Back to Black

    Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! A u novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stiže i 6 novih filmskih naslova.

    Kinematografi Osijek – Četiri predstave i šest novih filmova