Arhiva

Market&NG – Prva besplatna marketinška konferencija u potpunosti otvorena za javnost

    Objavljeno 05.04.2016
    OsijekNews redakcija

    Oduvijek vas je zanimalo kako izgleda svijet marketinga iza kulisa? Što se događa kad se pogase svjetla reflektora najdinamičnijih televizijskih spektakla i kada se ugase televizori? Kako nastaju televizijske reklame? Tko je idejni začetnik crne ovce Gregor? Kako se progurati u medije? Tko je vaš kupac? Odgovore na ta i još mnoga druga pitanja imat ćete priliku doznati upravo sutra na stručnoj konferenciji Market&NG – Tržište i nove generacije.

    Prvi dan konferencije otvaraju tri mušketira, svaki ekspert u području kojim se bavi.

    Nikola Žinić, polovica najuspješnijeg hrvatskog marketinškog tandemaBruketa&Žinić OM, upravo sa zadaćom da vam odgovori na ta i još mnoga druga pitanja dolazi sutra u Osijek, na Ekonomski fakultet. U sklopu predavanja „Behind the scenes“ biti će govora o svim kreativnim trenucima koji se događaju prilikom osmišljavanja TV reklame, promotivnih kampanja ili pak prilikom osmišljavanja maskote za telekomunikacijsku mrežu.

    Iz osječke uspješnice Escape, na Market&NG dolazi Zorin Radovančević. Uspješno se specijalizirao za onu „mračnu stranu marketinga“, marketing analizu. Radovančević će na predavanju „Marketing + brojevi“ govoriti o važnostima upotrebe analitičkih alata u marketingu, kako se uspješno pozicionirati na tržištu te kako uz pomoć brojeva nabolje upoznati svojeg potrošača.

    Za kraj predavanja prvog dana konferencije, Market&NG vam dovodi poznato lice sa TV ekrana. Mario Petreković – showman, voditelj, komentator, glumac, maser i profesionalni zabavljač po raznim događajima za djecu i odrasle.Petreković će u sklopu predavanja „Od fizikalca do suca“ objasniti kako je postao ono što je danas. Iako Mario Petreković nije osoba sa formalnim znanjima marketinga, definitivno je jedan od onih koji na ispravan način provodi ono što stručnjaci zovu osobni marketing. 

    Prvi dan konferencije završiti će radionicama koje održavaju Marija Ribić iz Osječke pivovare te Marijan Palića i Bruno Bumenschein iz tvrtke Overtime.

    Ako mislite da je to sve od Market&NG-a, dođite i popratite kako će teći ostala predavanja u četvrtak i petak. Ne zaboravite da su sva predavanja besplatna i da vas Market&NG vraća u budućnost.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Kulendayz 2015: Tehnologija i inovacije u slavonsko-baranjskom kraju

    Završena je regionalna informatička konferencija KulenDayz koja se održala ovaj vikend na osječkom Pampasu. Suradnja MSCommunitya, BIOS-a, Osijek Software Citya, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!