ŽIVOT

KultAkt i PLANTaža pozivaju na niz zanimljivih radionica

Prva je radionica zakazana za 26. rujna, a sudeći po nazivima radionica, moglo bi biti mnogo "kreiranja"

Objavljeno 25.09.2018
Josipa Maksimović

Udruga KultAkt i udruga PLANTaža, pozivaju sve mlade ljude na zanimljive radionice koje će se održati kroz tri termina u rujnu i listopadu.

Prva je radionica zakazana za 26. rujna, a održat će se u prizemlju Akademije za umjetnost i kulturu, Trg sv. Trojstva 3, predavaonica 8.

Projekt podupiru Zaklada Slagalica i Grad Osijek. Nazivi radionica zvuče zaista zanimljivo: “Kreiram svoje slobodno vrijeme”, “Kreiram svoju ulogu u zajednici” i “Kreiram svoj budžet”.

Čini se da bi moglo biti mnogo “kreiranja”. 😉

Trajanje termina radionice, predviđeno je na 60 minuta. Potrebno je potvrditi svaki dolazak na mail: [email protected], najkasnije sat vremena prije svake radionice.

TEME RADIONICA

“Kreiram svoje slobodno vrijeme”

Polaznici će saznati na koji način mogu što kvalitetnije iskoristiti vlastito slobodno vrijeme u Osijeku. Osim toga, udruge će ih upoznati sa sadržajima i prilikama u kojima mogu sudjelovati, volontirati i naučiti neke nove vještine. Nakon radionice, moći će izraditi svoj konkretan plan, koji će biti primjenjiv nakon završetka radionice.

“Kreiram svoju ulogu u zajednici”

Polaznici će naučiti ponešto o vještinama i navikama koje su im korisne za aktivno sudjelovanje u zajednici. Također će naučiti kako prepoznati i “zgrabiti” priliku koja se “nađe na putu”. Svaki će sudionik imati umnu mapu svojih trenutnih i budućih vještina.

“Kreiram svoj budžet”

Treća će radionica imati naglasak na pojmovima vezanim uz financijsku samostalnost. Polaznici će naučiti napraviti izračun financijskih resursa i ono najvažnije, naučiti planirati svoj budžet.

Za nešto više detalja, posjetite LINK eventa i “kreirajte” svoju budućnost!

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Nerazumijevanje vlastitih emocija stvara nam različite probleme u osobnom iskustvu i odnosima; potreba za prigušivanjem osjećaja punoće, praznine, zbunjenosti ili duboke boli, može dovesti čak do ovisničkog ponašanja i samoozljeđivanja

Poziv na radionicu za mlade: Kako (pre)živjeti sa svojim emocijama

Naše emocije su iznimno važne za našu sigurnost te za naš osobni i društveni život. Bez emocija bismo otupjeli klizili Više…

22.11. u srijedu održat će se popularno-znanstveno događanje u okviru projekta popularizacije znanosti FUZ&JA Filozofskog fakulteta u Osijeku, naslovljeno 130 godina Parčićeva misala (1893.–2023.)

FFOS: Najava radionice i izložbe 130 GODINA PARČIĆEVA MISALA (1893.–2023.)

U srijedu, 22. studenoga 2023., održat će se popularno-znanstveno događanje u okviru projekta popularizacije znanosti FUZ&JA Filozofskog fakulteta u Osijeku, Više…

"Slika koju je policija u Hrvatskoj pokazala o sebi i svojim obrascima ponašanja u ovom slučaju apsolutno je neprihvatljiva. Je li ovo izolirani slučaj ili ozbiljno trebamo posumnjati u transparentnost i povjerenje koje možemo imati u institucije države?"

SDP Osječko-baranjske županije: Osuđujemo svaki oblika nasilja i očekujemo odgovornost onih koji su dopustili ozbiljne propuste u postupanju u slučaju stradavanja mlade studentice u Osijeku

Vezano za slučaj mlade studentice iz Osijeka koja je usmrćena a o čemu smo pisali ovdje: Policajca koji je usmrtio Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša