ŽIVOT

Kukuruzijada u Čepinskim Martincima

Kukuruzijada je obiteljska manifestacija, za svakog od obitelji ima ponešto ...

Objavljeno 02.08.2019
Alan Srčnik

Kud Čepinski Martinci i ove godine već tradicionalno 04.08.2019. (nedjelja) od 18:00 sati ispred društvenog doma organizira Kukuruzijadu. Manifestacija je to na kojoj je glavni glumac “kukuruz” – piše Čepin Online.

Posjetitelji će i ove godine moći uživati u mnogobrojnim delicijama napravljenim od kukuruza, kukuruznog brašna ili krupice kao što su razne proje, žganci, kukuruzni kruhovi, razni kolači pa čak i torte. Naravno bit će i kokica, kuhanog i pečenog kukuruza, igračaka i suvenira izrađenih od kukuruza.

Sve degustacije su potpuno besplatne, vrijedne ruke članova KUD-a Čepinski Martinci pripremile su dostatne količine za mnogobrojne posjetitelje. Za dobru zabavu zaduženi su draga Cecilija te Tamburaški sastav Žitna polja, naši dečki.

Kukuruzijada je obiteljska manifestacija, za svakog od obitelji ima ponešto, za najmlađe vožnja na vrtuljku u košarama za kukuruz a za one malo zrelije, bezbroj degustacija, susreta s prijateljima i ugodnog druženja.

Čepinski Martinci su malo mjesto ali imamo veliko srce i širok zagrljaj kako bi se svi naši dragi prijatelji i gosti osjećali ugodno i dobrodošli, stoga budite nam dragi gosti – pišu iz KUD-a.

Dobro nam došli.!!!!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Bogat izbor ornamentalnih i tropskih biljaka, proizvoda i opreme za hortikulturu i florikulturu, cvijeće, ukrasno bilje, vrtne sadnice, med i slično tome kao i zanimljive radionice i gastro ponuda vas očekuju na Proljetnom festivalu u Čepinu

[NAJAVA] Proljetni festival u Čepinu

Na 3. Proljetnom festivalu će biti izloženo cvijeće, ukrasno bilje, vrtne sadnice, med i slično tome, a održati će se Više…

Počinitelj je doveo u zabludu 86-godišnjaka na način da je od njega kupio traktor s prikolicom kojom prilikom mu je dao 100 eura kao jamstvo...

Pronađen počinitelj prijevare

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 53-godišnjak Više…

Video koji slijedi govori više od riječi, uživajte u predivnim kadrovima adventa i sljedećeg Božića nikako nemojte propustiti ovaj događaj! Iz općine Čepin, s ljubavlju!

Advent – iz Čepina s ljubavlju

Prosinac u Čepinu ove godine ne protječe samo u ozračju čuvenog Božićnog sajma. Naime, prva je ovo godina kada se Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje

Jesi li se ikada osjećao/a diskriminirano/a zbog svog rodnog identiteta, ili si možda svjedočio/la takvom ponašanju u profesionalnom ili društvenom okruženju? Što misliš o suzama? Je li normalno da dečki plaču?

“Uđi u moje konversice” – radionica Info centra za mlade

Motociklisti će se okupiti u caffe baru B.M.W. (Vukovarska cesta 152) od 8, 30 sati, a polazak za Aljmaš organiziranom defileu je predviđen u 10,00 sati.

Blagoslov motora i vozača Aljmaš 2024.