Arhiva

Krešimir Bubalo izabran za predsjednika GO HDSSB-a Osijek

    Objavljeno 16.06.2015
    OsijekNews redakcija

    U dvorani gradske četvrti Gornji grad u nedjelju 14. lipnja 2015. godine održana je izborna skupština HDSSB-a grada Osijeka na kojoj je za predsjednika izabran Krešimir Bubalo.

    Skupu je nazočilo kompletno stranačko vodstvo. Prisutne su pozdravili zamjenik župana osječko-baranjskog dr. Željko Kraljičak, predsjednica Glavnog odbora Danijela Lovoković, zamjenik predsjednika HDSSB-a Karlo Šatvar, osječko-baranjski župan dr. Vladimir Šišljagić, predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin, te utemeljitelj HDSSB-a Branimir Glavaš.

    Svi govornici osvrnuli su na izrazito zabrinjavajuće stanje u gradu Osijeku, te oštro kritizirali gradonačelnika Ivana Vrkića i njegovu HDZ-SDP koaliciju.

    – Udružili su se protiv HDSSB-a, jer smo najjača stranka. Šef HDZ-a najavljuje rat protiv crvenih vragova, a njegova stranka u Osijeku koalira s tim istim kako on kaže crvenim vragovima – rekao je Šatvar.
     
    – U ove dvije godine nema nikakvih investicija, a najveće investicije koje su se dogodile u gradu provodila je Osječko-baranjska županija – rekao je Šišljagić.

    – Grad Osijek je središte naše regije i interes nam je da HDSSB provodi svoju politiku u Osijeku. Ovo što se događa je loše i vjerujem kako nećemo trebati čekati 2017. godinu kako bismo smjenili one koje nevaljaju i vratili one koje znaju i hoće – rekao je Vulin.

    Utemeljitelj HDSSB-a Branimir Glavaš naglasio je kako su 2013. protiv HDSSB-a udružili svi samo iz straha.

    – Na izborima je pobijedio čovjek koji tijekom cijele političke karijere nije nikada dobio izbore. Riječ je o čovjeku sa nikakvim moralnim karakteristikama i čovjeku koji je zanat pekao u komunizmu. Sa određenim političkim grupacijama povezao se baš na komunističkim temeljima – rekao je Glavaš, te nastavio:
    – Od vas tražim maksimalnu mobilizaciju i tada naša pobjeda na idućim lokalnim izborima neće doći u pitanje. HDSSB je snaga ovoga grada – rekao je Glavaš.

    Za predsjednika gradskog ogranka HDSSB-a jednoglasno je izabran dosadašnji predsjednik Krešimir Bubalo, dok su za njegove prve suradnike izabrani su dr. Jerko Glavaš u svojstvu potpredsjednika, te Darijan Rudan kao tajnik.

    – Od 2009. do 2013. u Osijeku smo radili pošteno i transparentno. Nismo se razbacivali velikim obećanjima, jer smo htjeli raditi vjerodostojno. No bitno je da smo veliku većinu obećanoga i ispunili. Zbog toga možemo mirne duše pogledati svakom Osječaninu u oči, a što Vrkić i njegova HDZ-SDP koalicije ne mogu. Vama čestitam na nekoliko pobjeda u nizu u gradu Osijeku te očekujem da se taj pobjednički niz nastavi i na parlamentarnim izborima, a posebno na lokalnima za koje sam siguran da neće biti redovni već prijevremeni – rekao je novi/stari šef osječkih HDSSB-ovaca.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Konstituirano gradsko vijeće – Vlast u Osijeku obnašat će Ivan Vrkić u koaliciji s Mostom i HDSSB-om

    Izborom sveučilišnog profesora, dr. sc. Željka Požege za novog predsjednika Gradskog vijeća Osijeka u ponedjeljak je i službeno konstituiran novi Više…

    HDSSB – Burić i Šišljagić okupili Glavni odbor, Vulin koordinaciju

    U Osijeku se istodobno, na dva različita mjesta, održavaju dva stranačka tijela HDSSB-a – Glavni odbor i koordinacija za svih Više…

    GOGO priopćenje – Može li pojava SSG-a zaviti Osijek u crno?

    Građanska opcija grada Osijeka oštro osuđuje ustrojavanje crne SSG jer naš Osijek pun je sunca i nikakvo crnilo to ne Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!