Humanitarni maskenbal Lions cluba Gea i Radio Osijeka

Maskenbali ovoga Lions cluba već godinama slove za najzabavnije karnevalske manifestacije u gradu

    Objavljeno 09.02.2018
    Nikolina Ćosić

    Humanitarni maskenbal u organizaciji Lions cluba Gea i Radio Osijeka održat će se u subotu, 10. veljače, u 19 sati u osječkoj kavani Waldinger. Prikupljena sredstva namijenjena su borbi protiv zloćudne bolesti.

    Ovim maskenbalom Lions club Gea ujedno slavi pet godina djelovanja, ističe predsjednica kluba Tanja Magalić i najavljuje da će za dobru zabavu biti zadužen osječki Silver Band te DJ.

    U sklopu maskenbala, organizirat će se i bogata tombola. Najbolja će maska osvojiti osvojiti vikend u Opatiji u hotelu “Milenij”, druga je nagrada kozmetički tretman u osječkoj Poliklinici “Rosso”, a treća vikend u Iločkim podrumima.

    Ulaznice za humanitarni maskenbal mogu se kupiti svakodnevno na recepciji Hotela Waldinger, a iz Lions cluba Gea pozivaju zainteresirane da svoje mjesto osiguraju što prije. Iako nije obvezno, organizatori se nadaju da će se što više gostiju pojaviti s maskama.

    Maskenbali ovoga Lions cluba već godinama slove za najzabavnije karnevalske manifestacije u gradu pa nema sumnje da će tako biti i ovaj put, a dodatan motiv za sudjelovanje svakako je humanitarni karakter jer će sav prihod biti namijenjen za liječenje zloćudne bolesti.

    Humanitarnu će priredbu voditi Tatjana Grganović i Davor Lončarić.

    humanitarni-maskenbal-plakat

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    “Lavice” posadile 250 bijelih ruža na promenadi

    Već četvrtu godinu zaredom Lions Club “Mursa” njeguje tradiciju sadnje bijelih ruža na promenadi, u sklopu međunarodnog projekta “Put bijelih Više…

    Humanitarna predstava za Enu Šarac u Dječjem kazalištu

    Lions klub Mursa Osijek i Umjetnička akademija u Osijeku organiziraju  humanitarnu izvedbu predstave “Četiri priče: žena” u subotu, 7. ožujka Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Grad na Dravi ponosan je na svoje nogometašice koje su, treba spomenuti, 25. naslovom izborile i nastup u UEFA Ligi prvakinja.

    ŽNK Osijek izborio 25. titulu državnog prvaka

    Za izvođenje radova neophodno je zatvoriti za promet motornih vozila dionicu Rokove ulice od Ružine  do Ulice A. Hebranga.

    Zatavara se za promet radi radova dionica u Rokovoj ulici

    Manifestacija, nagrađena nagradom 𝐒𝐢𝐦𝐩𝐥𝐲 𝐭𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 za najbolju baštinsku manifestaciju u Hrvatskoj za 2023. godinu, ove godine nudi program ispunjen plesom i pjesmama folklornih društava, posebice onih hrvatskih iz Baranje, Slavonije i Vojvodine.

    [NAJAVA] 29. Baranjski bećarac zove Vas 31. svibnja do 2. lipnja u srce Baranje