Arhiva

GatorFest – festival dobrog vina

    Objavljeno 09.06.2015
    OsijekNews redakcija

    Festival GatorFest, koji svoj naziv duguje baranjskim gatorima – jedinstvenoj arhitekturi umjetnih spilja u Hrvatskoj, ove se godine održava 12. i 13. lipnja na tri lokacije.

    Prvi dan festivala se održava u petak 12.06. na SRC Bazeni u Kneževim Vinogradima kada će biti i službeno otvorenje kupališne sezone uz gledanje utakmice Hrvatska – Italija na velikom video zidu, uz bazen i sajam baranjskih vinara te neizostavne tamburaše, TS Sokoli.

    Drugi dan, u subotu 13.06., program se seli u Zmajevac. U 14h, u reformatskom surduku vas očekuje čarobni svijet umjetnosti: likovne kolonije, Mirovna grupa OAZA koja će s djecom izrađivati zmajeve, Udruga za promicanje gastroturizma Hrvatske Dekanter će slikati VINOM, Nikola Faller će izraditi monumentalnu skulpture boce i čaše za vino od slame, a surdukom će prošetati i Crvena Marta s Matijom Korvinom. Atmosferu će zagrijavati tamburaški sastavi Sokoli, Baranjski biseri, glazbeno vokalni sastav Trilium te Džuboks bend.

    U 17h, finale programa se ponovno seli, ovaj put u susjedni, katolički surduk. Ondje posjetite sajam domaćih proizvoda te sajam ”Vina s Dunava” u sklopu kojega će se nalaziti i neizostavni najduži stol vina. Na pozornici će se izmjenjivati navedeni bendovi, a za kraj večeri veliki koncert će održati Marijan Ban i Diktatori.

    Ulaz na GatorFest je besplatan!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!