ŽIVOT

Gaming Saturday – turnir za esportaše

Na subotnjem turniru će se igrati FIFA 18, COD, CSGO, LOL, PUBG, ali i stolni nogomet i pikado

    Objavljeno 22.05.2018
    Nikolina Ćosić

    Kao što sam naziv da za naslutiti, Gaming Saturday je turnir u igranju igrica, a održat će se ove subote, 22. svibnja.  Udruga za promicanje i razvoj informatičke i gaming kulture “Lege” iz Osijeka, do sada je organizirala niz online gaming turnira iz raznih video igara s naglaskom na natjecateljski gaming i zaradu.

    Na subotnjem turniru u TC Portanova s početkom u 10 sati će se igrati FIFA 18 na Playstation 4 konzolama. Uz sami turnit, bit će i popratnih sadržaja pa će tako svi prisutni moći besplatno zaigrati naslove poput COD, CSGO, LOL, PUBG. No, kako ne bi sve ostalo samo na virtualnim igrama, bit će organiziran i stolni nogomet te pikado.

    Kako organizatori objašnjavaju, prvobitni cilj ovog događaja je zabava, a zatim i okupljanje i druženje mladeži te razvoj gaming kulture i natjecateljskog duha u Osijeku i Hrvatskoj.

    Za najbolje su osigurane i nagrade, a one su Playstation 4 konzola, Plantronics gaming slušalice i ostale hardware nagrade zajedno s trofejem i medaljama. Kotizacija za turnir je 50 kuna, a svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku:
    http://gamerstrophy.eu/gaming-subota-u-tc-portanova-prijave/

     

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    IB Esports i Centar za sigurni internet u sklopu Centra za nestalu i zlostavljanu djecu organiziraju u subotu 11. rujna 2021. godine besplatni gaming/esport event "Responsible gaming" u kinu Urania u Osijeku

    Responsible gaming – gaming/esport događanje u kinu Urania (PROGRAM)

    IB Esports i Centar za sigurni internet u sklopu Centra za nestalu i zlostavljanu djecu organiziraju u subotu, 11. rujna Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

    Uskršnja kupovina u Portanovi

    Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

    Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

    Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

    Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša