ŽIVOT

Dobrovoljno darivanje krvi u Antunovcu i Portanovi

U petak i subotu :)

Objavljeno 15.08.2019
Alan Srčnik

Gradsko društvo Crvenog križa Osijek u suradnji s Kliničkim zavodom za transfuzijsku medicinu osječkog KBC-a organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi na sljedećim lokacijama:

  • U suradnji s Općinom Antunovac, akcija dobrovoljnog darivanja krvi održat će se u petak, 16. kolovoza 2019. godine u vremenu od 17.00 do 20.00 sati u prostorijama Hrvatskog doma u Antunovcu (Braće Radića 4, Antunovac)
  • U suradnji s trgovačkim centrom Portanova, akcija dobrovoljnog darivanja krvi održat će se u subotu, 17. kolovoza 2019. godine u vremenu od 17.00 do 20.00 sati u  TC Portanova.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Bankom hrane značajno je ojačan kapacitet Hrvatskog Crvenog križa Gradskog društva Crvenog križa Osijek za prijem donirane hrane, a nevedene aktivnosti doprinijet će borbi protiv siromaštva povećanjem prehrambene sigurnosti socijalno ugroženog stanovništva

Crveni križ u Osijeku otvara Banku hrane

Sredstva za adaptaciju i opremanje Banke hrane Osječko-baranjske županije osigurana su temeljem Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji Više…

Hrvatski crveni križ i JVP grada Osijeka pozivaju građane na dobrovoljno darivanje krvi u prostorijama Javne vatrogasne postrojbe.

Vatrogasci pozivaju na dobrovoljno darivanje krvi

Pozivamo Vas na DOBROVOLJNO DARIVANJE KRVI, u prostorijama JVP Grada Osijeka, IVANA GORANA KOVAČIĆA 2,OSIJEK! POMAŽEMO MI – POMOZI I TI!

Korisnici mogu nazvati kako bi zatražili pomoć volontera Crvenog križa  ili zaposlenika oko odlaska u kupnju namirnica, lijekova, plaćanja režijskih računa ili prijevoza liječniku

Crveni križ – program “Tu smo za vas”

Volonteri Crvenog križa i dalje su tu za korisnike u okviru programa „Tu smo za vas 2“. Programom se provode Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Vrijedni volonteri, djeca i mladi njih 22, iz i oko Bajera JUG2 izvukli su oko 200 kg otpada

[FOTO] Djeca i mladi očistili Bajer Jug2!

U nedjelju će netko iz Portanove otići bogatiji za 3.000 eura A čeka nas i kiša balona s nagradama. Portanova u nedjelju radi po redovnom radnom vremenu.

Danas u Portanovi magic show i torta za djecu, a sutra stiže mirror crew – ljudi od ogledala!

Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije