ŽIVOT

Blagdani bez glavobolje uz novi event BYOB Ogranka Osijek

Ovoga puta poduzetnice (sadašnje i buduće) imat će priliku predstaviti svoje proizvode ili usluge koji mogu biti zgodan poklon za pod bor.

Objavljeno 05.11.2023
Darija Kovačić

Božićni i novogodišnji blagdani često su periodi kaosa svake osobe, a još i više ukoliko ste poduzetnica. Ovoga puta najavljuju novi event BYOB Ogranka Osijek, kako biste ovogodišnje blagdane proveli što opuštenije i s dodatnim prihodima.

Ovoga puta poduzetnice (sadašnje i buduće) imat će priliku predstaviti svoje proizvode ili usluge koji mogu biti zgodan poklon za pod bor. Osim toga, čak i ukoliko nemate ovakav tip proizvoda/usluga imat ćete mogućnost svoje najdraže ove godine darivati lokalnim, ručno rađenim poklonima.

Tijekom eventa, prvo ćemo popričati i razmijeniti iskustva o pripremama za blagdane, blagdanskim akcijama, komunikaciji… A nakon toga ćete dobiti svojih pet minuta da predstavite sebe i svoje proizvode / usluge koji mogu biti ideja za božićni poklon, kažu organizatorice.

Donesite nam da degustiramo ono što pravite, da pogledamo i pregledamo vaš proizvod, pokažite nam na licu mjesta kako to nešto može izgledati (grafički dizajn nečeg personaliziranog, karikatura…) ili nam objasite kako poklon bonovi funkcioniraju. Što god što mislite da će vas najbolje predstaviti, zaključuju.

Rezervirajte malo svojeg vremena u subotu, 11. studenog od 18 sati u Caffe baru IL Treno na adresi Radićeva 58, Osijek, u 18 sati.

Link za prijavu: https://forms.gle/CZzn3oKwCfQdgbyGA

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

U moru raznih djelatnosti i sve većoj prisutnosti brendova na društvenim mrežama, postaje se sve teže “probiti” na tržištu i postati zapažen

BYOB Osijek – Društvene mreže po vašoj mjeri, poduzetnice na istoku Hrvatske dobivaju mjesto za umrežavanje, podršku i rast

Danas ukoliko niste na društvenima je jednaka kao da niste na Google-u, kao da vaš brend ne postoji. U moru raznih Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje

Jesi li se ikada osjećao/a diskriminirano/a zbog svog rodnog identiteta, ili si možda svjedočio/la takvom ponašanju u profesionalnom ili društvenom okruženju? Što misliš o suzama? Je li normalno da dečki plaču?

“Uđi u moje konversice” – radionica Info centra za mlade

Motociklisti će se okupiti u caffe baru B.M.W. (Vukovarska cesta 152) od 8, 30 sati, a polazak za Aljmaš organiziranom defileu je predviđen u 10,00 sati.

Blagoslov motora i vozača Aljmaš 2024.