ŽIVOT

Be Different Be Strong – 19. i 20. svibnja

Udruga Gradski ritam organizira renomiranu sportsku konvenciju sedmu godinu za redom

Objavljeno 11.05.2018
Alan Srčnik

Udruga Gradski ritam organizira renomiranu sportsku konvenciju Be Different Be Strong, sedmu godinu za redom, a  ista objedinjuje profesionalne i rekreativne sportaše koji iz godine u godinu imaju priliku upoznati svjetski poznate prezentere te uživati u vrhunskom sportskom i zabavnom sadržaju.

Na konvenciji sudjeluje preko 300 polaznika od vrtićke do umirovljeničke dobi  koji  dolaze iz cijele Hrvatske i susjednih država BiH, Srbije i Slovenije, a zadnje dvije godine zbog dobre povezanosti i iz Poljske, Španjolske te Velike Britanije. Time su isti postali promotori našega grada putem društvenih mreža i blogova. Do sada su nas posjetila i poznata imena poput  Nives Celsius, Žanemari Lalić Perčić, Maria Valentića, Sandre Lončarić Tankosić, Ruže Janjiš i dr.

Be Different Be Strong

– Projektom želimo pokrenuti i motivirati sve građane na vježbu, zdravi način života i donijeti novu kvalitetu u živote građana naše regije, a istovremeno biti promotori našega grada. Cilj nam je  da ova konvencija kao predstavnik našeg grada bude primjer aktivnog stanovništva cijeloj državi. Time je ovaj projekt postao nezaobilazan događaj za grad i regiju.

Na ovaj veliki međunarodni događaj pozvan je svatko slobodnijeg duha i željan znanja i novina, a projekt je koncipiran tako da svatko može naći nešto za sebe (funkcionalni treninzi, joga, pilates, latino plesovi, zumba, step, kick boxing, kettlebell).

– Očekujemo Vas 19. i 20. svibnja na međunarodnoj sportskoj konvenciji Be Different Be Strong na 2. katu TC Portanova od 9.00 do 19.00 sati.

Ulaznice se mogu kupiti na www.ticketshop.hr ili na ulazu na event.

After Party održat će se u vrtu American Bara Dollar u subotu, 19. svibnja od 21.00 sat i ulaz je za sve slobodan!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

U nedjelju će netko iz Portanove otići bogatiji za 3.000 eura A čeka nas i kiša balona s nagradama. Portanova u nedjelju radi po redovnom radnom vremenu.

Danas u Portanovi magic show i torta za djecu, a sutra stiže mirror crew – ljudi od ogledala!

Još koji dan imate priliku sudjelovati u rođendanskoj proslavi Portanove tako što ćete sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj jednu/jednoga Više…

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Trgovci u Portanovi pripremili su bogatu ponudu i prigodne akcije i popuste za blagdansku kupovinu, i to svakako provjerite. Ne Više…

Nije ovo prva ovakva potraga u Portanovi. Prošlih godina je bilo odlično, a ove godine organizatori najavljuju još više zabave i još više nagrada što znači još više nasmijanih dječjih lica.

Više od 150 pisanica bit će sakriveno u Portanovi, a svaka je dobitna

Uoči Uskrsa, u subotu 23. ožujka u 11 sati u osječkoj Portanovi vas očekuje Velika uskršnja potraga za pisanicama koje Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Bogat izbor ornamentalnih i tropskih biljaka, proizvoda i opreme za hortikulturu i florikulturu, cvijeće, ukrasno bilje, vrtne sadnice, med i slično tome kao i zanimljive radionice i gastro ponuda vas očekuju na Proljetnom festivalu u Čepinu

[NAJAVA] Proljetni festival u Čepinu

Informirani, zainteresirani i aktivni građani mogu imati ključnu ulogu u poboljšanju sustava gospodarenja otpadom, donoseći pozitivne promjene u svojim zajednicama

Participacija građana kao ključ ekološki održivog upravljanja otpadom: Primjer iz Osijeka

Vrijedni volonteri, djeca i mladi njih 22, iz i oko Bajera JUG2 izvukli su oko 200 kg otpada

[FOTO] Djeca i mladi očistili Bajer Jug2!