4shared
 - 


Vidi Desktop | Mobilnu verziju

Izdvojeno

odrzivost_2018_gasinci-23

Planet+  |   Tech zanimljivosti

FOTO&VIDEO: Gašinci – vojna vježba Održivost ’18.

U vježbi sudjeluje oko 850 pripadnika postrojbe, koji se izmjenjuju tijekom četiri dana – kazao je brigani general Tretinjak.

Gardijska oklopno-mehanizirana brigada Hrvatske kopnene vojske, na vojnom poligonu Gašinci, nedaleko Đakova i Osijeka, do 20. travnja provodi vježbu LOGEX „Održivost ’18.“, a sa ciljem podizanja razine osposobljenosti logističkih postrojbi.

city_hub

Planet+  |   Tech zanimljivosti

CityHub – Sve što jedan grad treba

Aplikaciju je moguće besplatno preuzeti putem iOS i Android platforme, dok se u budućnosti planira izlazak i na Windows uređajima.

Aplikacija služi za prijavu komunalnih problema poput nepropisnog parkiranja, nepropisnog odlaganja smeća, grafitima pošaranih zidova, divljih deponija i slično a sve kako bi Osijek bio ljepši, čišći i uredniji.

pippion

Planet+  |   Tech zanimljivosti

Predstavljamo Vam Pippion tim

Kako je nastao Pippion, kako se osnovao tim koji stoji iza ove zanimljive aplikacije, koliko ona ovisi o uspješnom timu, čemu ona služi te koji su im planovi za budućnost, pročitajte u nastavku…

Razgovarali smo s dečkima iz Pippion tima, Dario Trbović, Ivan Jurlina i Mario Hribar , pobjednicima 1. Akceleratorskog poduzetničkog kampa i finalistima Eleven Startup Acceleratora.

Najčitanije vijesti

Naši prijatelji