4shared
 - 


Vidi Desktop | Mobilnu verziju

Izdvojeno

stadion_nkosijek_19-04-2018_osijeknews-11

Sport  |   Sportski klubovi i udruge

FOTO&VIDEO: Novi stadion NK Osijek

Neimarski radovi cijelog kompleksa protegnuti će se preko 15,3 hektara uz rijeku Dravu, vrijednosti oko 35.000.000 eura. Zamislite to na hrpi.

Proći će još godinu i pol, najviše dvije, a što je i opet vrhunski brzo! NK Osijek koncem '19. ili najkasnije '20. godine useljava na novi stadion, na Pampasu u Osijeku, odmah uz budući kamp Škole nogometa.

osijek_istra_13-04-2018_osijeknews (7 of 15)

Sport  |   Najave i događanja

Osijek se iz Maksimira vraća s pobjedom

Favorit susreta morao se nakloniti gostima iz Gradskog vrta.

Jedan udarac na gol Dinama bio je dovoljan. Drugi se ne računa. Jer, bio je iz zaleđa. Dakle jedan, ali 3 boda vrijedan. Osijek je u Maksimiru svladao zagrebački sastav zahvaljujući golu Bobana i obranama Malenice.

zoran_zekic_18-04-2018_osijeknews

Sport  |   Najave i događanja

Drugo poluvrijeme s Istrom nije uzorak igre za Dinamo!

- Da se ne vraćam previše unatrag, moramo odigrati kao u drugom dijelu utakmice protiv Istre – kazao je trener Osijeka Zoran Zekić ususret utakmici s Dinamom. Makar je rečenica iz šireg konteksta, izrečeni dio neodoljivo nameće pitanje – može li drugo poluvrijeme protiv Istre biti dovoljno za Dinamo. Skromno uvjerenje autora ovih redaka je – Jok!

- Da se ne vraćam previše unatrag, moramo odigrati kao u drugom dijelu utakmice protiv Istre – kazao je trener Osijeka Zoran Zekić ususret utakmici s Dinamom

tour_of_croatia_17-04-2018_osijeknews (23 of 30)

Sport  |   Sportske manifestacije

Tour of Croatia ’18. krenuo iz Osijeka

Više od 130 biciklista krenulo je u 11:00 sati sa središnjeg osječkog Trga.

Iz Osijeka je danas startala biciklistička utrka Tour of Croatia, 4. izdanje do sada najzahtjevnije utrke kroz Hrvatsku, a koje će uključiti ove godine dva ozbiljna uspona. Više od 130 biciklista krenulo je u 11:00 sati sa središnjeg osječkog Trga.

osijek_istra_13-04-2018_osijeknews (4 of 15)

Sport  |   Sport u Osijeku

Golom i asistencijom Boban osigurao trijumf Osijeka!

Domaći su u nastavku podigli tempo igre taman toliko koliko je potrebno da se razlika u kvaliteti materijalizira.

Bio je dovoljan jedan ‘bljesak’, za jedan sjajan ‘eurogol’ Hajradinovića i usmjerenje Osijeka u trijumf u Gradskom vrtu. Dovršio je Istrane Boban, ‘solo prodorom’ za 2-0.

kopacke_sport_12-04-2018_osijeknews

Sport  |   Sport u Osijeku

Vojnović i Matas ne smiju igrati protiv Osijeka!

Stvari su vrlo jednostavne. Takva odredba stoji u ugovoru. I nije nikakva novost za svijet sporta, napose nogometa.

Iz NK Osijek Istri 1961 posuđeni igrači Aljoša Vojnović i Nikola Matas ne smiju nastupiti za svoj trenutni sastav u utakmici Prve HNL protiv 'svog' kluba, a koja je na rasporedu sutra, u petak 13. na stadionu Gradski vrt u Osijeku.

zekic_nkosijek_12-04-2018_osijeknews

Sport  |   Sport u Osijeku

‘Miniraju’ li igrači trenera? Zekić: U gradu se svašta priča!

- Ja bih sada zaista morao na trening. Znam da ne izgleda nekada kao da treniramo, ali treniramo mi - nasmijao se Zekić.

Službeni klub stao je iza trenera Zorana Zekića, kontinuitet je 'majka uspjeha', no sugerirajući da se ima što prigovoriti igračima, po gradu se navodno počelo pričati o igračkoj lojalnosti treneru. Zekić kaže: Toga nema!

Najčitanije vijesti

Naši prijatelji