4shared
 - 


Vidi Desktop | Mobilnu verziju

Izdvojeno

Miroslav_simic_zeljko_pozega_sanja_misevic

Moj Osijek  |   Politika

SANJA MIŠEVIĆ I ŽELJKO POŽEGA: ZAMJENICI GRADONAČELNIKA ZA #BUĐENJE OSIJEKA

Naš prvi korak bit će reorganizacija gradske uprave i gradskih poduzeća, osnivanje posebnog društva koje će preuzeti sve zajedničke službe gradskih poduzeća i uvođenje kontrolinga čime ćemo postići dramatične uštede, zatim privremena zabrana zapošljavanja, biranje menadžmenta gradskih tvrtki prema vrlo strogim kriterijima, zaustavljanje nepotizma uvođenjem vanjske selekcije prema uzoru na najbolje svjetske gradove i tvrtke.

Mi ćemo grad voditi kao vlastitu tvrtku. Imamo iskustva u upravljanju tvrtkama, imamo znanje i volju, i što je jednako važno, mi nismo odlazeći u Zagreb okrenuli leđa Osijeku. Mi smo pokazali da volimo ovaj grad'

miroslav_simic_budjenje

Moj Osijek  |   Politika

#Buđenje Osijeka

Miro Šimić vas uz šalicu jake kave poziva na #buđenje - pokret za Osijek 21. stoljeća! Početak povratka u budućnost će se dogoditi na Šetalištu kardinala F. Šepera kod Henglove ulice.

Miro Šimić vas uz šalicu jake kave poziva na #buđenje - pokret za Osijek 21. stoljeća! Početak povratka u budućnost će se dogoditi na Šetalištu kardinala F. Šepera kod Henglove ulice.

most_osijek

Moj Osijek  |   Politika

Obrađena su sva biračka mjesta HDZ pobjednik parlamentarnih izbora, MOST potvrđena treća opcija u hrvatskoj

Miroslav Šimić, predstavnik Mosta nezavisnih lista u IV izbornoj jedinici koji je i drugi puta dobio povjerenje glasača za hrvatski parlament, izjavio je kako je MOST sada potvrđena treća politička snaga u republici Hrvatskoj sa stabilnim biračkim tijelom i kako je to odlična priprema za nadolazeće lokalne izbore.

Obrađeno je 100 posto biračkih mjesta. HDZ 61 mandat, Narodna koalicija 54, Most 13, Živi zid 8, IDS 3, Bandić 2, HDSSB 1, Glasnović 1. Prema najavama Andreja Plenkovića, HDZ već danas kreće u dogovore s potencijalnim koalicijskim partnerima.

most_program

Moj Osijek  |   Politika

Most predstavio program za oporavak Hrvatske

Glavni naglasci programa su na politici zaštite nacionalnih interesa te poticanju izvrsnosti na svim ključnim područjima, od energetike, gospodarstva do poljoprivrede i turizma, a značajna pažnja posvećena je i inzistiranju na modernom obrazovnom sustavu te kurikulumu bez svjetonazorskih podjela.

Program je predstavio čelnik i kandidat Mosta nezavisnih lista za premijera Božo Petrov.

zdravi_obrok_za_djecu

Moj Osijek  |   Politika

Hrvatska djeca će dobiti besplatne “zdrave obroke” u školama

Veća konzumacija voća i povrća pridonosi nastojanjima da se kod školske djece potaknu zdravije prehrambene navike.

Ovom je odlukom otvorena mogućnost da u školskoj godini 2015/2016 putem toga programa Hrvatska iskoristi 90%-tno sufinanciranje EU s predviđenih 1.360.845 EUR. Preostalih 10% pokrit će se iz nacionalnog proračuna...

branimir_glavas

Moj Osijek  |   Politika

Glavaš priveden – najavio štrajk glađu

Najavio je kako će svoj prosvjed protiv desetogodišnjih stalnih kršenja građanskih i ljudskih prava nastaviti štrajkom glađu.

Branimir Glavaš priveden je u 11,20, a prolazeći do vozila kojim će ga policajci u civilu prevesti do zatvora u Remetincu poručio je kako sada pravnu bitku nastavljaju njegovi odvjetnici.

Najčitanije vijesti

Naši prijatelji