4shared
 - 


Vidi Desktop | Mobilnu verziju

Izdvojeno

praonica_peglaonica_cesarica_04

Gospodarstvo  |   Osječke tvrtke

Povoljno osvježite svoje deke, poplune i jakne u Cesarici

Vaše rublje se pere u novim, modernim, profesionalnim perilicama rublja, te je važno napomenuti kako se svaka narudžba pere zasebno, tj. nema miješanja rublja. Time garantiraju najveću moguću higijenu i kvalitetu.

Za pranje i tretiranje rublja koriste vrhunske deterdžente, omekšivače i sredstva za uklanjanje mrlja koji garantiraju visok stupanj čistoće, a pri tome održavaju kvalitetu tkanine i postojanost boja.

ice_product

Gospodarstvo  |   Osječke tvrtke

Ledene skulpture osječke tvrtke Ice Product tražene diljem Hrvatske

Iz tvrtke poručuju kako za proboj na zahtjevno hrvatsko tržište treba imati dobro osmišljen poslovni plan koji mora biti kvalitetan i zanimljiv mogućim kupcima ili partnerima.

Proizvodimo led za razne namjene te izrađujemo skulpture od leda koje su izuzetno popularne za razne svečane prigode poput svatova, cateringa, domjenaka, krštenja ili rođendana. Zahvaljujući strogoj kontroli kvalitete, kao i suvremenoj tehnologiji ko

akcija_499

Gospodarstvo  |   Osječke tvrtke

Akcija 499

Opel PSC nam je još jednom pripremio odličnu akciju za Vaše automobile.

Akcija se odnosi na sve marke osobnih automobila. Pripremite svoje limene ljubimce za godišnji odmor i krenite na željeno putovanje bezbrižno.

zoo_hotel_osijek

Gospodarstvo  |   Osječke tvrtke

Zoo hotel – dozvolite si trenutke uživanja

HOTEL ZOO je jedini hotel s 4 zvjezdice ekskluzivno smješten tik uz lijevu obalu rijeke Drave, u neposrednoj blizini čarobno mirne okoline zelenila, vode i dugih šetnica.

Idealna pozicija čini ovaj hotel mjestom gdje svaki gost može pronaći nešto za sebe, bilo to u smislu aktivnog odmora ili željenog mira i opuštanja nakon napornog tjedna.

Najčitanije vijesti

Naši prijatelji