4shared
 - 


Vidi Desktop | Mobilnu verziju

Izdvojeno

city_fitness_kick_off_03

Sport  |   Najave i događanja

MEEGA JESENSKI CITY FITNESS KICK OFF

Zatraži Pass za Class BESPLATNO na recepciji, POJAVI se na nekom od treninga, ili jednostavno dođi vidjeti kako „sve to izgleda“, a City Fitness će tvoj Pass za Class zamijeniti za čak 500kn prilikom učlanjenja.

Svi mogu doći na KICK OFF, uz predočenje besplatnog PASS za CLASS-a, koji se već od utorka 01.09. može pribaviti na recepciji City Fitnessa.

smiling-woman-showing-tablet-pc-blank-screen

Sport  |   Najave i događanja

Sasvim novi izgled top destinacije ljubitelja fitnesa!

Building-body.com je portal kojeg posjećuje preko 100.000 čitatelja mjesečno i koji broji preko 15.000 aktivnih forumaša.

Promjena dizajna web stranice dio je već započetog procesa rebrandinga Building-body.com portala. Novi logo, a sada i novi dizajn prvi su koraci prema još snažnijem povezivanju s publikom koja živi zdravim životom.

polleo_sport_trgovina

Sport  |   Najave i događanja

Polleo Sport u Osijeku otvara svoju najveću poslovnicu

U ovo vruće i obećavajuće ljeto, Slavonija ulazi bogatija za jednu, a ujedno i najveću, Polleo Sport poslovnicu koja će se otvoriti u samom centru Osijeka.

Ovo će biti otvorenje kakvo Osijek i Slavonija jedino i zaslužuju – sa puno zabave, glazbe, nagradnih igara, poklona prilikom svake kupnje te najvećih popusta u povijesti tvrtke koji sežu do vrtoglavih 55%.

Najčitanije vijesti

Izdvojena fotografija

Najnovije galerije

be_different_be_strong_2017
DCIM100MEDIADJI_0025.JPG
picknik_na_mostu
mini_maker_faire_2017
obertauern_by_night
ana_rucner_hnk_2017

Naši prijatelji