4shared
 - 


Vidi Desktop | Mobilnu verziju

Izdvojeno

poliklinika_novoselac

Moj Osijek  |   Zdravlje i život

U Osijeku otvorena Poliklinika Novoselec

Smanjene mogućnosti za fizikalnu terapiju u Osijeku, osobito liste čekanja i do 6 mjeseci, te nužnost putovanja van Osijeka da bi se dobila pravovremena i kvalitetna usluga, su nas motivirale da nešto promijenimo. Kada su u pitanju tegobe mišićno- koštanog sustava nužno je brzo djelovati da bi se osoba što prije oporavila i nastavila sa svakodnevnim aktivnostima.

Nude vam liječenje van bolničkog sustava, uz pozitivno okruženje, potpunu diskreciju, pristupačnost informacijama i savjetima.

miroslav_simic_budjenje

Moj Osijek  |   Politika

#Buđenje Osijeka

Miro Šimić vas uz šalicu jake kave poziva na #buđenje - pokret za Osijek 21. stoljeća! Početak povratka u budućnost će se dogoditi na Šetalištu kardinala F. Šepera kod Henglove ulice.

Miro Šimić vas uz šalicu jake kave poziva na #buđenje - pokret za Osijek 21. stoljeća! Početak povratka u budućnost će se dogoditi na Šetalištu kardinala F. Šepera kod Henglove ulice.

Vlak_ZG_Osijek

Moj Osijek  |   031 zapažanja

Međunarodni vlak Zagreb (HR) – Osijek (SLA) ili… kako je Zapad opet zaboravio na Istok…

Na kraju se opet moram zapitati, je li sjeverozapadna Hrvatska vrjednija od Slavonije pa tamo mogu i u redovnom prometu voziti novi moderni vlakovi? Je li i Jadran vrjedniji kad tamo i dalje voze njemački, Siemensovi, nagibni dizel-motorni vlakovi nabavljeni početkom 2000-ih, a uz to imaju i popust na karte? Je li Slavonija osuđena na to da postane tek jedna velika obradiva površina tek pokojim preživjelim gradom?

kad smo dobili zamjenski vlak, DMV (dizel-motornu kompoziciju), HŽ nam nije poslao novi prostrani Končarev vlak koji postiže brzine do 160 km/h, ima besplatni wi-fi, prostor za invalide, bicikle i slične pogodnosti, već stari šinobus...

vinska_musica_osijek

Moj Osijek  |   031 zapažanja

Vinska mušica u Osijeku

Vlasnica je osječka novinarka Ivana Draganić koja je ljubav prema vinima pretvorila u posao. Vinoljupci mogu uživati u okusima i mirisima Slavonije, Baranje i zapadnoga Srijema, pa su među gostima na svečanom otvorenju bili i mnogi mali vinari po kojemu su naša vinogorja poznata

Uskoro će biti u ponudi i hrana s obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i prirodni sokovi malih proizvođača.

Ana_rucner_pressica_12.2016

Moj Osijek  |   031 zapažanja

Hrvatski Bolero otputovao u Svijet

U spotu sudjeluju i članovi HKUD-a Osijek 1862, pa se Bolero stapa sa zvukovima tradicionalnih hrvatskih instrumenata čime se dodatno naglašava posebnost i jedinstvena ljepota Kopačkog rita. Naime, autorica je željela uz prirodne ljepote Baranje predstaviti i dio kulturne baštine ovog kraja.

Mario Romulić i Dražen Stojčić iz multimedijalnog studija Romulić&Stojčić uz redatelja Gorana Markovanovića snimili su skrivene lokacije parka prirode i sjajno u njih uklopili Ravelov Bolero, u izvedbi autorice spota Ane Rucner.

Najčitanije vijesti

Izdvojena fotografija

Najnovije galerije

obertauern_by_night
ana_rucner_hnk_2017
natjecanje_latino_plesovi
spaljen_princ_karnevala
humanitarna_blagdanska_utrka
ReArt_bozic_2016

Naši prijatelji