4shared
 - 


Vidi Desktop | Mobilnu verziju

Izdvojeno

djecji_sajam_mall_osijek_rujan_2016

Planet+  |   Lifestyle

Dječji sajam ove nedjelje u Mallu Osijek!

Dječji sajam rabljene ali jako dobro očuvane odjeće, opreme i igračaka!

Kao i svakog mjeseca, sajam se održava od 9 do 13h u prizemlju Centra gdje vas očekuje više od 40 izlagača s odličnom ponudom za vas i vaše klince.

outlet_4_mini_logo

Planet+  |   Lifestyle

Outlet4mini – Najbolje za vaše najmanje + darivanje za posjetitelje!

Želite li savršeni svijet za svoje dijete? Outlet4mini vam može tu želju ispuniti uz garanciju zadovoljstva i to sve na jednom mjestu.

Kvalitetnu dječju opremu (Rothobaby design, Manduca, Marsupi, Recaro, Big, Kettler, Hudora, Heimess, Goki…), renomiranih europskih brandova, možete jednim klikom miša naručiti i kod vas je za jedan do dva radna dana, sve to na jednom mjestu...

sasa_gerber

Planet+  |   Lifestyle

Saša Gerber – sponzoriramo mlade mađioničare u Hrvatskoj!

Iza Saše stoji mnoštvo odrađenih nastupa u Hrvatskoj, ali i van granica lijepe naše, te mnoga priznanja i nagrade. Ono što on ističe kao glavnu svoju nagradu je osmijeh na licima njegove publike, pogotovo onih najmlađih naših sugrađana.

Organizator je Međunarodnog mađioničarskog festivala MagicOs koji svake godine u Osijeku ugosti brojne poznate mađioničare, vlasnik je prve i jedine specijalizirane trgovine za mađioničare u Hrvatskoj...

WineOs_press_najava_01

Planet+  |   Lifestyle

WineOs 2015 – Osijek Wine Festival

Riječ je o drugom festivalu vina, delicija i kulture stola koji će se početkom prosinca održati u Osijeku.

Na prostoru arheološkog odjela Muzeja Slavonije, površine od oko 500m2, okupit će se više od 70 izlagača, proizvođača i trgovaca vinom i gastro

magicos_01

Planet+  |   Lifestyle

Magic Shop MagicOs ponovno je otvorio svoja vrata, a s time dolaze i nova iznenađenja!

Oduvijek ste maštali proslaviti rođendan na najčarobnijem mjestu u gradu? Dosadile su Vam klasične proslave? Tražite nešto čarobno?

Što kažete na proslavu u kojoj vam je uključena mađioničarska predstava u trajanju od 60 minuta, nakon koje slijedi kratka pauza za piće, tortu, grickalice (15-20min), te iza toga 40 minuta i sami učite mađioničarske trikove na maloj školi magije?

Clutch_table_clock

Planet+  |   Lifestyle

Feel The Speed originalni, unikatni satovi!

Ove unikatne satove ekskluzivno možete kupiti i putem KUPONI sekcije OsijekNews.hr portala po promotivnoj cijeni snižene 30%!

Zahvaljujući brandu „Feel The Speed“ u svom domu možete imati dijelove omiljenih automobila i motocikala, koji su na maštovit i domišljat način pretvoreni u vrlo originalan i zanimljiv namještaj ili vam pokazuju točno vrijeme.

Najčitanije vijesti

Naši prijatelji