4shared
 - 


Vidi Desktop | Mobilnu verziju

Izdvojeno

Regija  |   Hrvatska

MIG-21 (NATO naziv: Fishbed) ponovno juri!

Moguće probijanje zvučnog zida u četvrtak i petak

Hrvatsko ratno zrakoplovstvo priopćenjem izvještava kako će se letovi provoditi iznad Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Sisačko-moslavačke, Zagrebačke i Požeško-slavonske županije, na visini iznad 10.000 metara ...

saric_optika_e_impuls

Regija  |   Hrvatska

Optika Šarić d.o.o. unaprjeđuje svoje poslovanje kroz EU fondove

Zbog dugoročnog planiranja razvoja, proširenja obima posla, ubrzanja i dizanja kvalitete na puno veću razinu, tvrtka je krajem 2016. godine aplicirala projekt "Proširenje kapaciteta proizvodnih i uslužnih djelatnosti"

U sklopu projekta tvrtka namjerava nabaviti, optičku i oftalmološku opremu, tako da će uz postojeće, finalnu kvalitetu proizvoda i usluga, dići na veću razinu te ubrzati izradu istih.

ljepotom_za_vatrogasce

Regija  |   Hrvatska

AKCIJA – Ljepotom za hrvatske Vatrogasce

Djevojke iz cijele države će doći 23.8.2017. u Mall of Split samo s jednim ciljem, a to je da pomognemo!

Skupile smo djevojke u manje od jednog dana koje su voljne raditi cijeli dan samo da prikupimo novčana sredstva i da pomognemo našim hrabrim vatrogascima koji će čuvati naše kolege i prijatelje!

ferragosto_jam_10

Regija  |   Hrvatska

Ferragosto Jam uz velika imena slavi jubilarno deseto izdanje

Bajaga i Instruktori, Đavoli by Neno Belan & Fiumens, Elemental, Bolesna braća, PipsChips&VideoClips, Bad Copy, Repetitor, Six Pack i Zdenka Kovačiček samo su neke od snaga koje će do 6. kolovoza raspametiti posjetitelje na Orahovačkom jezeru, omiljenom okupljalištu mladih iz cijele regije.

Kupnjom festivalske ulaznice posjetiteljima je omogućen ulaz na sve dane festivala, na sve stageve, besplatan kamp u prostoru predviđenom za to i besplatan prijevoz od kolodvora do jezera i natrag. Do isteka zaliha u prodaji su specijalni Ferragosto

tihomir_oreskovic

Regija  |   Hrvatska

Mandatar Tihomir Orešković predstavio ministre

Za kandidate za ministre Orešković je kazao kako su mladi ljudi te da je riječ o "vrlo zdravom i pozitivnom miksu, punom energije i ljudima koji će surađivati".

U poslijepodnevnim satima dobili smo i priopćenje iz Mosta, a prenosimo ga u cijelosti!

imigranti_cepin_djevojcica

Regija  |   Hrvatska

Otvoren koridor za izbjeglice i imigrante prema zapadu! Prijelaz u Mađarsku (Beremened) i Sloveniju (Bregana) otvoreni!

Slovenija je otvorila i granični prijelaz Bregana. Propuštaju grupe izbjeglica iz Hrvatske da uđu u Sloveniju, trenutno njih 300-injak prelazi granicu.

Autobusi koji su iskrcali izbjeglice i imigrante na granici vraćaju se u Beli Manastir po one koji su još uvijek tamo, a vlak koji od jutra stoji na kolodvoru na tom gradu s oko 1000 izbjeglica također bi trebao krenuti put Mađarske...

Najčitanije vijesti

Naši prijatelji