4shared
 - 


Vidi Desktop | Mobilnu verziju

Izdvojeno

salori_2_dan-39

Gospodarstvo  |   Gospodarstvo u Osijeku

FOTO: Salori ’18. i Motomobil ’18.

Za nama su sportski sadržaji, natjecanja u kuhanju fiša i proglašenje najulova Slavonije i Baranje ...

Sajmovi lova, robolova i turizma, odnosno automobila i prateće industrije, pod nazivima: 15. Salori i 22. Motomobil, zaključeni su danas na prostoru Osječkog sajma na Pampasu. Bili su stručni i zabavni, na dispoziciji velikom broju građana ...

osjecki_taxi_02

Gospodarstvo  |   Ekonomija

Tko je zagospodario gradskim ulicama?

Osječki taxi potpuno je lokalna, osječka priča iza koje stoje godine iskustva i godine truda, milijuni prijeđenih kilometara i brojne uspješne vožnje

Osječki taxi će kako najavljuju pomaknuti granice taxi usluge u gradu, a opisivat će ih brzina, pouzdanost i profesionalnost.

Taxi_cammeo_01

Gospodarstvo  |   Ekonomija

Što se događa s Taxi Cammeom u Osijeku

Zabrinuti građani su nas kontaktirali s upitima znamo li što se događa s Taxi Cammeom u Osijeku.

Navodno kada se nazove broj Taxi Cammea i odabere opcija za Osijek da se ne dogodi ništa odnosno poziv se spaja te tek nakon višestrukih pokušaja ih se uspije dobiti ili se na kraju prespoji na centralu u Zagrebu.

modulos_03

Gospodarstvo  |   Industrija i graditeljstvo

Hrvatski startup Modulos lansirao Kickstarter kampanju za proizvodnju modularnih stolova

Osnovni elementi Modulosa su njegovi moduli - drvene ploče, koje se mogu spajati i tako oblikovati individualno prilagođen radni prostor.

Modularan dizajn ima još jednu veliku prednost – moguće je proizvesti module s različitim funkcijama, od raznih dockova za uređaje, ugradnje tehnologije poput bežičnog punjača za uređaje ili USB huba te raznih dodataka poput nosača za kablove.

opel_insignia

Gospodarstvo  |   Ekonomija

Premijera nove Opel Insignije u Osijeku

PCS OSIJEK poziva sve zainteresirane na predstavljanje nove Opel Insignije koje će se održati 14. srpnja 2017. u Parku kralja Petra Krešimira IV u Osijeku s početkom od 19:00 h.

U nesvakidašnjem i posebnom ambijentu za Vas su pripremili prigodni domjenak i osvježenje uz prezentaciju novih modela te upoznavanje sa svim posebnostima i inovacijama ovog sportskog i elegantnog premium automobila.

praonica_peglaonica_cesarica_04

Gospodarstvo  |   Osječke tvrtke

Povoljno osvježite svoje deke, poplune i jakne u Cesarici

Vaše rublje se pere u novim, modernim, profesionalnim perilicama rublja, te je važno napomenuti kako se svaka narudžba pere zasebno, tj. nema miješanja rublja. Time garantiraju najveću moguću higijenu i kvalitetu.

Za pranje i tretiranje rublja koriste vrhunske deterdžente, omekšivače i sredstva za uklanjanje mrlja koji garantiraju visok stupanj čistoće, a pri tome održavaju kvalitetu tkanine i postojanost boja.

Najčitanije vijesti

Naši prijatelji