4shared
 - 


Vidi Desktop | Mobilnu verziju

Izdvojeno

dobro_ponuda

Gospodarstvo  |   Ekonomija

Vjerujemo u Slavoniju, vjerujemo u dobro

Slavonsko dobro su njeni ljudi, zato vrijedi ulagati u njih

Obasuti svakodnevnim natpisima u novinama o odlasku ljudi iz Slavonije, želimo svjedočiti i malim svijetlim primjerima pozitivnih koraka među ljudima i tvrtkama koje vjeruju u Slavoniju.

business_caffe_slavonija

Gospodarstvo  |   Ekonomija

3. Business café Slavonija

Business café predstavlja organizirana druženja malih poduzetnika i onih koji to žele postati s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava i ohrabrivanja za pokretanje vlastitog posla.

Dođite po inspiraciju i podržite nas da Slavoniji prenesemo poruku kako je moguće uspjeti na ovim našim prostorima, upravo sada kada se bilježi najveći odlazak Slavonaca u inozemstvo.

osijek_ekst7

Gospodarstvo  |   Ekonomija

Turizam u Osijeku – Sve je više individualnih turista, biciklista i gostiju s kruzera iz cijelog svijeta

U Turističkoj zajednici grada Osijeka zadovoljni su laganim porastom broja dolazaka i noćenja gostiju u prvih šest mjeseci ove godine.

Jedan od razloga za lagani porast je veći broj grupa poslovnih ljudi, pogotovo u travnju i svibnju. Naime, Osijek sve više postaje destinacija kongresnog turizma - kaže Saša Uranjek, direktor gradske Turističke zajednice.

davorka_hajdukovic

Gospodarstvo  |   Gospodarstvo u Osijeku

Saznajte kako doći do novca iz EU fondova za ruralni razvoj

Kroz mjere Programa ruralnog razvoja potporu mogu ostvariti poljoprivredna gospodarstva, obrti, mikro, mala i srednja poduzeća, ovisno o razini poljoprivredne proizvodnje.

Jednako tako, naglasak je na poticanju na prijelaz na ekološki prihvatljivu poljoprivrednu proizvodnju, ulaganje u šumska područja, te proizvodnju na područjima s posebnim prirodnim ograničenjima.

panturist_ljeto

Gospodarstvo  |   Ekonomija

Panturist predstavlja novi katalog Ljeto 2015!

Atraktivne destinacije na Jadranu, povoljne cijene te organizirani prijevoz do smještaja dio su novog Panturistovog kataloga LJETO 2015.

Turistička agencija Panturist i ove je godine izdala vlastitu ponudu ljetovanja diljem Jadrana, kao i vlastite posebne akcije.

Antonia_Jelic_2.akceleratorbootkamposijek-5

Gospodarstvo  |   Ekonomija

FOTO Pobjednici II akceleratorskog poduzetničkog kampa u Osijeku

200 sudionika je prošlo kroz setove predavanja, okruglih stolova, radionica i mentoriranja od strane uspješnih međunarodnih i domaćih poduzetnika, mentora i investitora.

Događanje koje je bilo namijenjeno poduzetnicima i start-upima s inovativnim poduzetničkim idejama te investitorima koji žele uložiti u perspektivne poduzetničke inicijative, II akceleratorski poduzetnički kamp u Osijeku završio je jučer 08.03.2015.

Najčitanije vijesti

Izdvojena fotografija

Najnovije galerije

obertauern_by_night
ana_rucner_hnk_2017
natjecanje_latino_plesovi
spaljen_princ_karnevala
humanitarna_blagdanska_utrka
ReArt_bozic_2016

Naši prijatelji