4shared
 - 


Vidi Desktop | Mobilnu verziju

Izdvojeno

osjecki_taxi_02

Gospodarstvo  |   Ekonomija

Tko je zagospodario gradskim ulicama?

Osječki taxi potpuno je lokalna, osječka priča iza koje stoje godine iskustva i godine truda, milijuni prijeđenih kilometara i brojne uspješne vožnje

Osječki taxi će kako najavljuju pomaknuti granice taxi usluge u gradu, a opisivat će ih brzina, pouzdanost i profesionalnost.

Taxi_cammeo_01

Gospodarstvo  |   Ekonomija

Što se događa s Taxi Cammeom u Osijeku

Zabrinuti građani su nas kontaktirali s upitima znamo li što se događa s Taxi Cammeom u Osijeku.

Navodno kada se nazove broj Taxi Cammea i odabere opcija za Osijek da se ne dogodi ništa odnosno poziv se spaja te tek nakon višestrukih pokušaja ih se uspije dobiti ili se na kraju prespoji na centralu u Zagrebu.

opel_insignia

Gospodarstvo  |   Ekonomija

Premijera nove Opel Insignije u Osijeku

PCS OSIJEK poziva sve zainteresirane na predstavljanje nove Opel Insignije koje će se održati 14. srpnja 2017. u Parku kralja Petra Krešimira IV u Osijeku s početkom od 19:00 h.

U nesvakidašnjem i posebnom ambijentu za Vas su pripremili prigodni domjenak i osvježenje uz prezentaciju novih modela te upoznavanje sa svim posebnostima i inovacijama ovog sportskog i elegantnog premium automobila.

dobro_ponuda

Gospodarstvo  |   Ekonomija

Vjerujemo u Slavoniju, vjerujemo u dobro

Slavonsko dobro su njeni ljudi, zato vrijedi ulagati u njih

Obasuti svakodnevnim natpisima u novinama o odlasku ljudi iz Slavonije, želimo svjedočiti i malim svijetlim primjerima pozitivnih koraka među ljudima i tvrtkama koje vjeruju u Slavoniju.

business_caffe_slavonija

Gospodarstvo  |   Ekonomija

3. Business café Slavonija

Business café predstavlja organizirana druženja malih poduzetnika i onih koji to žele postati s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava i ohrabrivanja za pokretanje vlastitog posla.

Dođite po inspiraciju i podržite nas da Slavoniji prenesemo poruku kako je moguće uspjeti na ovim našim prostorima, upravo sada kada se bilježi najveći odlazak Slavonaca u inozemstvo.

Gospodarstvo  |   Ekonomija

Turizam u Osijeku – Sve je više individualnih turista, biciklista i gostiju s kruzera iz cijelog svijeta

U Turističkoj zajednici grada Osijeka zadovoljni su laganim porastom broja dolazaka i noćenja gostiju u prvih šest mjeseci ove godine.

Jedan od razloga za lagani porast je veći broj grupa poslovnih ljudi, pogotovo u travnju i svibnju. Naime, Osijek sve više postaje destinacija kongresnog turizma - kaže Saša Uranjek, direktor gradske Turističke zajednice.

davorka_hajdukovic

Gospodarstvo  |   Gospodarstvo u Osijeku

Saznajte kako doći do novca iz EU fondova za ruralni razvoj

Kroz mjere Programa ruralnog razvoja potporu mogu ostvariti poljoprivredna gospodarstva, obrti, mikro, mala i srednja poduzeća, ovisno o razini poljoprivredne proizvodnje.

Jednako tako, naglasak je na poticanju na prijelaz na ekološki prihvatljivu poljoprivrednu proizvodnju, ulaganje u šumska područja, te proizvodnju na područjima s posebnim prirodnim ograničenjima.

Najčitanije vijesti

Naši prijatelji