4shared
 - 


Vidi Desktop | Mobilnu verziju

VIP_Smartica_GPP_Osijek

VIP Smartica – pametno iskustvo prijevoza

Smartica predstavlja jedan od koncepata pametnih gradova koji omogućava putnicima javnog gradskog prijevoza korištenje mobilne aplikacije za kupovinu, aktivaciju i validaciju digitalnih putnih karata za javni gradski prijevoz.

Jedna od zanimljivih i korisnih novosti za naše građane je VIP SMARTICA, mobilna aplikacija za kupovinu, aktivaciju i validaciju putnih karata u javnom gradskom prijevozu Osijeka. Kako već imamo mobilno plaćanje parkirnih mjesta što nam je uvelike olakšalo život (najčešće se sjetimo toga po lošem vremenu), ovo nam se čini kao pun pogodak za gradski prijevoz!

Smartica predstavlja jedan od koncepata pametnih gradova koji omogućava putnicima javnog gradskog prijevoza korištenje mobilne aplikacije za kupovinu, aktivaciju i validaciju digitalnih putnih karata za javni gradski prijevoz. Usluga se bazira na suradnji s ugovornim partnerima; prijevozničkim operatorima na području RH. Koristeći Smarticu možete kupiti pojedinačne/jednokratne ili dnevne putne karte za javni gradski prijevoz.

Nije potrebno upisivati i ostavljati podatke o kreditnoj kartici, dovoljno je:
1. Preuzeti mobilnu aplikaciju s Google Play i Apple store trgovina
2. Odabrati vrstu digitalne putne karte koju želite kupiti
3. Izdanu kartu aktivirati pri ulasku u vozilo
…i spremni ste za vožnju!

Kako koristiti Smarticu?
Nije potrebno upisivati i ostavljati podatke o kreditnoj kartici, dovoljno je preuzeti mobilnu aplikaciju Smartica s Google Play ili Apple Store trgovine, odabrati vrstu digitalne putne karte koju želite kupiti, izdanu kartu validirati u vozilu i spremni ste za vožnju!

Potvrda o plaćanju stići će u obliku povratne SMS poruke na vaš mobilni telefon sa svim podacima o naplaćenom iznosu, dok se izdana digitalna putna karta nalazi unutar mobilne aplikacije Smartica.

Za postpaid korisnike kupljeni sadržaj biti će naplaćen na mjesečnom računu, a za prepaid korisnike iznos za kupovinu biti će oduzet odmah s prepaid računa. Matični telekom operator teretit će vaš račun za iznos kupljenog proizvoda/usluge te za naknadu za izvršenu platnu transakciju.

Aplikaciju mogu koristiti korisnici svih telekom operatora koji se nalaze u sustavu Smartice:

– VIPnet postpaid i prepaid korisnici
– Tomato postpaid i prepaid korisnici
– T-mobile postpaid i prepaid korisnici
– Simpa prepaid korisnici
– Bonbon postpaid i prepaid korisnici

Kako pristupiti aplikaciji?
Mobilnoj aplikaciji Smartica moguće je pristupiti putem Google Play i Apple Store trgovine aplikacijama te je u potpunosti besplatna za preuzimanje.

Usluga je dostupna za:
Android korisnike (min. verzija Android 5)
iOS korisnike (min. verzija iOS 9)

Pročitajte više na web stranici Smartice

Najčitanije vijesti

Naši prijatelji

 • cropc.net
 • kukaonica
 • gauss_villa135x60
 • restoran_polaris
 • tzosijek
 • gauss_informatika_ON1
 • gauss_development_ON1
 • Surfer Hrvatska
 • Panturist Arriva
 • Avenue Mall Osijek
 • City fitness Osijek