Arhiva

Velika zvjerka u kinu Urania

    Objavljeno 01.02.2017
    OsijekNews redakcija

    Što je biznis, koja su njegova pravila, u čemu je tajna uspjeha…? Velika Zvjerka kazališta Planet Art pokušava pronaći odgovore na ta pitanja baveći se ljudskom egzistencijom potpuno izvan uobičajenih obrazaca razmišljanja o biznisu. Tri poslovna čovjeka raznih životnih dobi dolaze na veliku poslovnu konvenciju na kojoj bi mogli zauvijek financijski osigurati sebe, svoje obitelji i djelatnike tvrtke. Uz obilje iskričavog i originalnog humora koji je postao njezin zaštitni znak, Velika Zvjerka nudi duboke spoznaje o čovjeku, njegovoj egzistenciji i njegovoj biti. Predstava je nastala u koprodukciji s Epilog Teatrom, a njenu realizaciju su pomogli Veleposlanstvo SAD-a i Gradski ured za kulturu Grada Zagreba.

    Predstavu Velika Zvjerka će se moći pogledati u petak 3.2.2017. s početkom u 19:30 h, uz cijenu ulaznice od 60 kn.

    Zasigurno ste već čuli i za našu kazališno/filmsku akciju 3 za 2 u kinu Urania u suradnji s već svima poznatim zagrebačkim kazalištem Planet Art. S obzirom da nam dolaze s čak 2 genijalne predstave: Velika zvjerka i Stilske vježbe, naše najvjernije gledatelje smo odlučili nagraditi: kupnjom karata za obje predstave po ukupnoj cijeni od 120 kn, osvajate voucher za 1 besplatnu kino kartu za projekciju filma po vlastitom izboru u kinu Urania.

    Predstava Stilske vježbe s neponovljivim Perom Kvrgićem i Lelom Margitić na rasporedu je u četvrtak 2. ožujka 2017. s početkom u 19:30 h, uz cijenu ulaznice od također 60 kn.

    Valentinovo nam donosi i urnebesnu komediju Crnogorac u krevetu agencije Globo Travel u utorak 14. veljače 2017. s početkom u 19:30 h, a cijena ulaznice iznosi 60 kn.

    Ulaznice za sve 3 predstave se mogu rezervirati putem telefona 205-501 (Uprava, 9-16 h), 205-507 (blagajna kina, iza 17 h), email-a: [email protected] i [email protected] ili putem našeg Facebook profila i grupe.

    U srijedu 8. veljače s početkom u 10 sati u suradnji s Centrom za nestalu i zlostavljanu djecu i MUP-om Osijek obilježavamo Dan sigurnijeg interneta u kinu Urania. Tom prigodom pripremili su dječju predstavu koju će pogledati učenici osječkih osnovnih škola.

    Jeste li spremni prepustiti se iznenađenju? Secret Arts CinemaCraft Art Design Architecture vas poziva 8. veljače s početkom u 20 sati na tajnu projekciju i događanje iznenađenja. Jedna večer – jedna projekcija: trostruka hrvatska premijera filma, na temu umjetnosti, za kojeg niti ne znate da postoji, no (vjerujte) želite ga pogledati. Za vas smo pripremili niz zanimljivih filmova o sjajnim arhitektima, dizajnerima, umjetnicima i zanatlijama. Njihova svjedočanstva i tajne, životni projekti, ideje, želje i strahovi pretočeni su u dugometražni film te stižu na veliko platno kina Urania.

    Novi filmski tjedan premijerno donosi oskarovskog kandidata Moonlight i francusku komediju Pattaya. I dalje se mogu pogledati Uzbuna na zelenom vrhu, Jackie, La La Land, i Stado te sinkronizirana animirana avantura Prste(n) k sebi za naše najmlađe.

    Moonlight je bezvremenska priča o ljudskoj povezanosti i samootkrivenju. Film prikazuje životnu kroniku mladog Afroamerikanca od djetinjstva do odrasle dobi, njegovo odrastanje u gruboj četvrti Miamija te borbu za pronalazak svojeg mjesta na svijetu. Film je osvojio brojne nagrade na filmskim festivalima, a može se pohvaliti i s čak 8 nominacija za nagradu Oscar.

    Najbolji prijatelji Franky i Krimo samo su htjeli odmoriti se i super provesti u poznatom tajlandskom ljetovalištu Pattaya. Stvari, naravno, izmiču kontroli te se njihov odmor iz snova neočekivano pretvara u najluđu i najopasniju avanturu života. Nasmijte se uz ovu francusku komediju od četvrtka u kinu Urania.

    Na velika platna je je stigla nova avantura Koka i ekipe snimljene prema knjizi Ivana KušanaUzbuna na Zelenom Vrhu. Saznajte iz prve ruke kako je Koko postao detektiv i kako je družina uspjela riješiti prve slučajeve misterioznih razbojstava koja su narušila ljetnu prazničku idilu na Zelenom Vrhu.

    Radnja filma Jackie prati život prve dame Jacqueline Kennedy od trenutka atentata na njenog muža, a mnogi su kritičari predvidjeli kako se Natalie Portman smiješi nagradna Oscar za ovu ulogu.

    Stado je satirična komedija Nikole Koje o životu iza kamere. Neizlječivi entuzijasti slijepi za objektivne okolnosti, odlučuju staviti na kocku vlastitu karijeru i egzistenciju, u želji da naprave umjetničko djelo.

    La La Land, holivudska priča o mladoj glumici u usponu koja se zaljubljuje u jazz glazbenika, apsolutni je pobjednik ovogodišnjih Zlatnih Globusa, a nominiran je i za Oscara u više kategorija.

    Svijet sinkroniziranog i animiranog filma Prste(n) k sebi pun je iznenađenja te poziva gledatelje svih uzrasta da mu se pridruže u završnoj borbi između robota i čudovišta.

    Proslavite rođendan u Uraniji i provjerite zašto svi kažu da su kod nas najbolje zabave. Posebne pogodnosti i jeftinije cijene možete iskoristiti na dječjim matinejama i obiteljskim srijedama (cijena ulaznice 20 kn) te uz grupne popuste (minimalno 10 osoba, cijena ulaznice 18 kn) i poklon vouchere (10 ulaznica za 180 kn). Kako svi nakon dobrog filma obično ogladnimo, dobro nam dođe Early Birds paket uz koji za 45 kn dobijete ulaznicu za film + obrok u restoranu Lumiere.

    Kinematografi Osijek d.d.
    Šetalište kard. F.Šepera 8, 31000 Osijek
    tel/fax Uprava: +385 31 205 501
    kino Urania + 385 31 205 507
    www.kinematografi-osijek.hr
    Sign up for newsletter: http://goo.gl/xkVUgI

    Program Kina Urania 2.2.-8.2.2017 by OsijekNews on Scribd

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!

    Revija hrvatskog kratkog filma Filmska RUNDA, za svoje osmo izdanje koje će se održati 20. i 21. listopada 2023. u Više…

    Osim Murine, u novom filmskom tjednu premijerno možete pogledati i nastavak velikog animiranog hit crtića Avanture obitelji Bigfoot gdje odlazimo s Adamovom neobičnom obitelji na još jednu nezaboravnu pustolovinu

    KINO „Snovi obično umiru u raju“…

    …rečenica je koju u jednoj od scena filma Murina izgovori bogati američki poduzetnik Javier (Cliff Curtis), a koja je ujedno Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!