Arhiva

Velika donacija iz EU

    Objavljeno 18.05.2015
    OsijekNews redakcija

    Situacija u našoj državi je takva da još malo pa i ministri idu u štrajk. Država sve više liči na kupleraj, no čini se da stvari ipak idu nabolje. Barem u mojoj glavi. Evo neki dan sjedim u svojoj privatnoj (autonomnoj) sobi i lagano, bez da se sekiram, gledam na teveju prijenos sjednice  našeg sabora, i sve me oči peku kolko je glupo.

    U početku sam pomislio, joj da imam snajper kak bi sam sebe skinuo, ali onda skontam da je ovo odlična stvar. Pale mi neke ideje kao na pamet. Evo i sad od same pomisli sam se naježio da mi sve na đemper probija. Žarulje su svijetlile ne samo iznad moje, neg i susjedove glave. Et tolko me bilo opralo. Naime, spasili bi se mi, samo trebamo neku veliku donaciju iskamčit od unije. Samo treba obrazložiti to njima na lijep i normalan način. Ko Čačić kad priča da nije bio pijan kad je pokosio pol Mađarske.

    Naši dragi susjedi Talijani bi nam mogli donirati svoje lijepe ugnjile šljive koje su već ionako krenule kod nas. Kada se rasporedi moći ćemo praviti pekmez i prodavati po posebno sniženim cijenama jer nemamo nikakva ulaganja. Sad ćete reć da je to sindrom kolektivnog idiotizma, ali svaka pomoć je dobrodošla.

    Dobro je razvijati savjest obrazovanja stoga bi nam vrijedni Mađari mogli pomoći sa sedam radnih bilježnica prirode i društva za škole. Tu je malo problem što kada se popune, moramo organizirati ljude koji će gumicama pobrisati sve tako da ih i ostali mogu koristiti. Plan je da se u slijedećih godinu dana obrazuje čak 29 ljudi.

    Ostatak teksta pročitajte na Kukaonica.com.

    Lajkajte Kukaonicu na Facebooku.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Gdje je Betmen kad ga trebaš?

    Idemo u štrajk ? Idemo na ulice ? – Sad bi vam rekao kuda idemo i šta ćemo raditi ali Više…

    Sačuvaj me Bože žena

    Ma možemo se mi ubijati od posla koliko god želimo ali treba i nama nekad malo odmora i uživanja. I Više…

    Tamburaška stranka

    Gledam ja lagano reprizu poznate emisije Nedjeljom u 1 i pade mi napamet kako se lagano bliže novi izbori pa Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!