Arhiva

Valentinovo u kinu Urania uz Pavela i 50 nijansi sive

    Objavljeno 15.02.2015
    OsijekNews redakcija

    U kinu Urania pogledajte ekranizaciju jednog od najvećih svjetskih bestsellera. 50 nijansi sive (Fifty Shades of Grey) koji će zasigurno biti jedan od najgledanijih filmova godine.

    Ulaznice za film možete rezervirati na broj kina Urania 205 507, mail: [email protected], a idealna kombinacija uz ovaj film je paket film+ručak (early birds kupon) koji možete kupiti po cijeni od 45 kuna na blagajni kina. Kupon vrijedi za sve projekcije u programu kina Urania.

    Premijerno pogledajte i film redatelja Ognjena Sviličića- Takva su pravila koji je svjetsku premijeru imao na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji na kojem je dobilo prestižnu nagradu – Zlatnog lava za najboljeg glumca, Emira Hadžihafizbegovića. Film iskreno progovara o aktualnim temama, nasilju u školama te borbi s institucijama. Preporuča se svim uzrastima, s naglaskom na djecu školske dobi i njihove roditelje.

    U akcijskoj vikend pustolovnoj priči snimljenoj prema poznatom stripu Kingsman: Tajna služba (Kingsman: The Secret Service) u režiji Matthewa Vaughna pogledajte Colina Firtha, špijuna, kraj kojeg i sam James Bond izgleda smiješno. Osim Firtha, u glavnim su ulogama i Samuel L. Jackson, Mark Strong, Michael Caine i Taron Egerton.

    Provjerite u kakvim su se avanturama ovaj put našli Asterix i njegovi prijatelji te jesu li uspjeli izaći na kraj s moćnim Julijem Cezarom u satiričnoj obiteljskoj, animiranoj priči, koja na komičan način kritizira odnose zemalja u EU- Asterix: Grad bogova. Punih 55 godina poslije prvog stripa Asterix još uvijek privlači pažnju svih generacija, a njegove avanture u kinima pogledalo je više od 100 milijuna gledatelja u 8 animiranih i 4 kino filma.

    Ostala događanja- koncerti, predstave, pogodnosti za gledatelje

    Na Valentinovo, 14. veljače u kinu Europa možete poslušati koncert grupe Pavel. Aljoša Šerić i njegova grupa predstavit će nam svoj najnoviji album „I mi smo došli na red“ koji je nominiran za ovogodišnju nagradu Porin u kategoriji najboljeg pop albuma. Ovo je zasigurno jedan od koncerata koji se ne propušta i kojim možete razveseliti svoju simpatiju baš na Dan zaljubljenih. Ulaznice u pretprodaji iznose 50 kn, a na dan koncerta 70 kn i možete ih kupiti u sustavu Entrio https://www.entrio.hr/event/pavel-uz-osjecko-2090.

    Ljubitelji dobrih predstava u kinu Urania, 26.2.2015. s početkom u 19:30 sati mogu pogledati predstavu Ritina škola, autora Willyja Russella. Riječ o jednoj od najizvođenijih suvremenih komedija u svijetu. Glavne uloge u ovoj duodrami, likove Rite i Pravdana, tumače Nataša Janjić i Marko Torjanac. Ulaznice po cijeni od 60 kn možete kupiti na blagajni kina Urania u radno vrijeme kina. Rezervacije se primaju od 9-16 h na broj telefona Uprave Kinematografa: 031 205 501, a od 16.30 – 23 h na broj telefona kina Urania: 031 205 507 i e-mail:[email protected] ili [email protected].

    U kinu Europa 27.2.2015. pogledajte koncert svjetskog Mega Cara Ramba Amadeusa s pratnjom trojke 3 Winnetousa s kojima svira i nastupa po cijeloj Europi. Cijena ulaznica u pretprodaji je 50 kn, a možete ih kupiti na prodajnim mjestima sustava Entrio (https://www.entrio.hr/event/rambo-amadeus-3-winnetous-uz-osjeckokinoeuropa-2101), agencije Luminis (Županijska 1, 1. kat – preko puta konkatedrale) te Daily news (Kaufland Osijek). Na dan koncerta cijena karte iznosi 70kn.

    Jeste li znali da za grupu od minimalno 10 osoba možete dobiti grupni popust i pogledati film po Vašem izboru za samo 18 kn po osobi? Prilika je to koja se ne propušta, zato skupite svoje najdraže i pohrlite pogledati nove filmske hitove.

    Kako nam se bliži Dan zaljubljenih, prema dobroj staroj izreci „Ljubav ide kroz želudac“, kino Urania i restoran Lumiere nude Vam ponudu koju nikako ne možete odbiti. Iznenadite svoju simpatiju Early birds paketom u sklopu kojeg za 45 kn imate priliku pogledati film po Vašem izboru iz repertoara koji nudimo te kušati obroke Cinema menija (pizza, tjestenina i mesno ili vegetarijansko jelo po izboru) našeg vrhunskog restorana Lumiere.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!

    Revija hrvatskog kratkog filma Filmska RUNDA, za svoje osmo izdanje koje će se održati 20. i 21. listopada 2023. u Više…

    Osim Murine, u novom filmskom tjednu premijerno možete pogledati i nastavak velikog animiranog hit crtića Avanture obitelji Bigfoot gdje odlazimo s Adamovom neobičnom obitelji na još jednu nezaboravnu pustolovinu

    KINO „Snovi obično umiru u raju“…

    …rečenica je koju u jednoj od scena filma Murina izgovori bogati američki poduzetnik Javier (Cliff Curtis), a koja je ujedno Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!