Arhiva

Upoznajte svijet funkcionalnih i kondicijskih treninga – VALENS Conditioning Osijek

    Objavljeno 23.04.2015
    OsijekNews redakcija

    Ukoliko želite ojačati svoje tijelo i fizičke mogućnosti, riješiti se viška kilograma i aktivno raditi na sebi trebali biste ovaj članak pročitati do kraja i učiniti nešto kako biste postigli ravnotežu svojeg organizma. Bez izgovora!

    U prostorijama hrvačkog kluba ‘Mursa’, na Vukovarskoj ulici u staroj zgradi OLT-a, nedaleko od Kampusa, održavaju se kvalitetni treninzi VALENS Conditioninga Osijek.

    Funkcionalni i kondicijski treninzi odvijaju se u grupama (posebno muške, a posebno ženske grupe), gdje svako radi u sklopu svojih mogućnosti (individualni pristup). Osim toga, postoji i mogućnost privatnih treninga. Treninzi se baziraju na kombinaciji vježbi visokog inteziteta (cardio, bodyweight vježbe) i vježbi s utezima, bučicama, girjama za opće poboljšanje snage i izdržljivosti, kao i funkcionalnosti pokreta. Ovakvi treninzi uz razvijanje i jačanje tijela olakšavaju svakodnevne napore i zadatke. U dvorani se radi na mekanoj podlozi, tako da tenisice za treninge nisu nužne.

    Danas ovakav oblik vježbanja koriste svi, od rekreativaca do profesionalnih sportaša, s ciljem da svaka osoba koja uđe u dvoranu iz nje izađe s minimalno osnovnim poznavanjem funkcije pokreta i pravilnog izvođenja vježbi.

    Osobni napredak ovisi isključivo o polazniku, a instruktor je tu da pokazuje vježbe i učestalo motivira vježbače te se od njega uvijek može tražiti savjet vezan za prehranu i suplementaciju. S obzirom na to da se radi sa širokim spektrom rekvizita, treninzi su dinamični i nikada monotoni, a dob polaznika varira od 15 do 55 godina.

    Za članstvo nije bitan datum u mjesecu, a prvi trening je uvijek besplatan.  Lokacija uvelike odgovara studentima (blizina Kampusa).

    Prijaviti se i zatražiti dodatne informacije možete osobnim dolaskom, putem Facebook grupe i Facebook stranice, ali i telefonski na broj 091/5792049 (Amir).

    OsijekNews.hr i VALENS Conditioning Osijek daruju dvije članarine (2×1) za svibanj! Kako biste dobili članarinu potrebno je ispod ove objave na Facebook stranici Osijek News napisati komentar: ‘OsijekNews.hr i VALENS Conditioning Osijek daruju mi članarinu za svibanj!’ Sretno!

    Dobitnice su Ivona Kovačević Ex Kalaica i Ivana Blažević. Čestitamo!

    FOTO: Antonia Jelić

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    VIP Smartica – pametno iskustvo prijevoza

    Jedna od zanimljivih i korisnih novosti za naše građane je VIP SMARTICA, mobilna aplikacija za kupovinu, aktivaciju i validaciju putnih Više…

    Crtalica u Mallu

    Još jedan vikend kada Mall Osijek ostvaruje dječje snove. Ako želite na jedno poslijepodne postati omiljena životinjica, super heroj, princeza Više…

    Đorđe Balašević u Osijeku – još jedan koncert za pamćenje! [Najava koncerta 2017 + poklanjamo ulaznice]

    Đorđe Balašević, jedan od najvećih pjesnika u glazbi u cijeloj regiji, najavio je ponovni dolazak u Hrvatsku i to u Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!