Arhiva

U Zagrebu otvoren NutriLife Centar

    Objavljeno 13.05.2016
    OsijekNews redakcija

    NutriLife Centar predstavlja novi iskorak na području primijenjenog nutricionizma jer primjenjuje najnovija dostignuća iz područja genetike i intolerancije hrane. Korisnici dobivaju individualan pristup, a povodom otvorenja u tijeku je posebna svibanjska akcija vezana uz programe mršavljenja

    U zagrebačkoj Petrovoj ulici 133, 1. travnja otvoren je NutriLife Centar, nutricionističko – dijagnostički centar koji na jednom mjestu svojim klijentima pruža kompletnu uslugu, od pretraga i mjerenja pa sve do tumačenja nalaza i pripreme personaliziranog programa koji odgovara potrebama pojedinog organizma. Svi smo mi individualci pa naši organizmi imaju različite zahtjeve i potrebe.

    NutriLife djeluje pod sloganom „Hrana je lijek“ i okuplja tim vodećih stručnjaka na području nutricionizma i dijetetike. Na temelju dugogodišnjeg iskustva i prakse, NutriLife stručnjaci kreirali su poseban program koji adresira globalno rastuće zdravstvene probleme kao što su intolerancija na hranu i pretilost. Voditelj centra je Branimir Dolibašić, diplomirani nutricionist s dugogodišnjim profesionalnim iskustvom u nutricionizmu, dijetetici i razvoju proizvoda.

    NutriLife_lokacija

    Promotivna cijena analize sastava tijela

    Povodom otvorenja i Europskog dana debljine koji se globalno obilježava 21. svibnja, u ponudi je tijekom cijelog mjeseca analiza sastava tijela po cijeni od 100 kn. Analiza sastava tijela omogućava važan uvid u vaše tjelesno stanje, i znači preduvjet za postavljanje cilja koji za svoje zdravlje i izgled želite postaviti. Saznajte građu svog tijela, i na temelju spoznaje o sastavu vode, mišića i masnog tkiva, uz savjete nutricionista postavite sebi stvarni cilj kako želite izgledati!

    Danas živimo u sve bržem ritmu pa nam zdravlje više no ikada mora biti na prvom mjestu. Način prehrane svakako je jedan od osnovnih mehanizama održavanja zdravlja. Dob, tjelesna građa, stil života, genetske predispozicije i okoliš u kojem živimo glavne su odrednice koje utječu na to što trebamo jesti i kakva prehrana je idealna za naš organizam. Nutricionizam posreduje između čovjeka i njegove prehrane, s ciljem određivanja najbolje individualne prehrane za svakog pojedinca. U NutriLife Centru na temelju intervjua o prehrambenim navikama te podacima dobivenim mjernim uređajima, stručnjaci planiraju individualni program prehrane prilagođen svakom klijentu.

    O NutriLife Centru

    Centar na jednom mjestu objedinjava multidisciplinarnost i individualan pristup s ciljanim smjernicama i preporukama te s vrhunskom dijagnostičkom opremom i dugogodišnjom praksom nutricionističkog iskustva. Na taj način korisnici dobivaju povezana prehrambena rješenja s ciljem cjelovitog i zaokruženog pristupa zdravlju. Usluga vađenja krvi i analize krvnih pretraga u suradnji sa Poliklinikom Analiza, medicinska analiza sastava tijela, nutrigenetski testovi na bazi DNA iz sline, test intolerancije na hranu određivanjem IgG antitijela iz krvi te individualni program suplementacije, samo su neke od usluga centra. Više detalja pogledajte na www.nutrilifecentar.hr i na Facebook stranici centra.

    NutriLife_Centar

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!