Arhiva

U Ernestinovu održana prva kobasijada

    Objavljeno 23.02.2015
    OsijekNews redakcija

    U suradnji Caffe bara „Ozzy“ i Općine Ernestinovo u Ernestinovu je 21. veljače održana prva kobasijada. Na kobasijadu su se prijavile 34 ekipe.

    Stručnom žiriju u sastavu Tomislav Herega, Antun Dizdar, Ivica Hajduk i Matija Greif posao nije bio nimalo lagan. Kvalitetom kobasice  ipak su se izdvojila tri natjecatelja.

    Prvo mjesto po ocjenama stručnog žirija  osvojio je OPG Barić iz Narda koji je kao nagradu osvojio sliku slikarice Vere Tolić. Drugo mjesto osvojio je Željko Turalija iz Veliškovaca, te treće mjesto Stjepan Hajduk.

    Natjecatelji i svi gosti bili su počašćeni besplatnom kotlovinom a veselo društvo do ranih jutarnjih sati zabavljao je Tamburaški sastav „Nesanica“.

    Vlasnik caffe bara „Ozzy“ Marin Adon Juginović kaže da je izuzetno zadovoljan odazivom sudionika na prvoj kobasijadi u Ernestinovu, te se nada da će ovo postati još jedna ernestinovačka tradicija, uz nadaleko poznatu Kiparsku koloniju.

    – Ovim putem se zahvaljujem svim natjecateljima koji su obogatili ovaj događaj svojim dolaskom. Također se zahvaljujem Općini Ernestinovo na koja je pripomogla ovaj događaj. – kaže Juginović.

    kobasijada_ern2302_1

    kobasijada_ern2302_2

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Održana 13. Donjogradska kobasijada

    Udruga Donjogradski kobasičar Osijek organizirala je 13. Donjogradsku kobasijadu u okviru koje je održano 13. ocjenjivanje domaće slavonske kobasice i Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!