Arhiva

Trolovi na pregledu kod Doktora Strangea

    Objavljeno 01.11.2016
    OsijekNews redakcija

    Marvelov Doktor Strange (Benedict Cumberbatch) je bio običan doktor dok mu u prometnoj nesreći nisu nastradale ruke. Veliki realist i znanstvenik kojemu parapsihološke teme zvuče poput vica, primoran je okrenuti se onostranome. Gdje će ga put magije dovesti te hoće li pristati odreći će svoga ugleda i statusa zbog spasa čovječanstva, provjerite od četvrtka u kinu Urania.

    Mala čudovišta s čupavom šarenom kosom bila su omiljena igračka generacijama djece. Osmislio ih je danski ribar Thomas Dam 60-ih godina prošloga stoljeća, a sada je došao i njihov red na velika platna. Od autora Shreka, Madagaskara i Kung Fu Pande stiže novi, pametni, zabavni, animirani film Trolovi s odličnom glazbom za koju je zaslužan Justin Timberlake. Pjevajte, plešite i pričajte s trolovima jer je film sinkroniziran na hrvatski jezik.

    Novi tjedan uz sinkronizirane Trolove i Doktora Strangea premijerno donosi i domaći naslov Zbog tebe, a i dalje možete pogledati Cafe Society Woody Allena i Sabinu K te InfernoGazduUstav RH na posljednjim projekcijama.

    Zbog tebe je film koji odgovara na pitanje “Što biste sve učinili za osobu koju volite?”. Film o ljudima, ljubavi, zvijezdama, pištoljima, izborima, vjeri, gluposti i Balkanu. Obiluje odličnom i pametno korištenom glazbom (Hladno Pivo, Urban, Pavel, Kawasaki 3P i sl.). originalnim filmskim scoreom Dalibora Grubačevića te je prepun novih i provjerenih glumačkih rola (Nataša Janjić, Leona Paraminski, i sl.). Razloga za pogledati ovaj zanimljiv film je više nego dovoljno, stoga: pravac u vaše omiljeno kino.

    Nakon osječke i zagrebačke premijere reakcije gledatelja ne jenjavaju. Gotovo svatko tko pogleda film Sabina K. ima želju reći riječ-dvije o svojim dojmovima i emocijama koje je film u njima izazvao. Jer to je priča o ljubavi, obitelji, iskušenjima, teškim životnim izborima i borbi… priča u kojoj se svatko od nas može prepoznati – priča koju svakodnevno život piše običnim ljudima.

    Miljenik kritike i glumaca – Woody Allen ponovno je osvojio gledatelje svojim novim naslovom Cafe Society, s Jesse Eisenbergom i Kristen Stewart u glavnim ulogama.

    Već prvim trailerom sve nas je zaintrigirao domaći dokumentarac Gazda koji donosi priču o Ivici Todoriću i nastanku Konzuma. Od proslavljenog redatelja Rajka Grlića i scenarista Ante Tomića dolazi priča inspirirana stvarnom zemljom i njenim ljudima: Ustav Republike Hrvatske, koji kritičari opisuju kao ‘najhrabriji hrvatski film novog milenija’.

    Kako bi izgledao današnji svijet kada bi ga zadesile paklene muke, pogledajte u novom trileru Inferno, dvojice oskarovaca: redatelja Ron Howarda i Tom Hanksa. Film je nastao prema knjižnom predlošku svjetski poznatog Dana Browna.

    Posljednja Freudova seansa zagrebačkog Kazališta Planet Art  nam ponovno dolazi 17. studenog 2016. s početkom u 19:30 h, uz cijenu ulaznice od 60 kn.

    Kada smo vas pitali koji biste koncert rado poslušali u kinu Urania, svi ste složno odgovorili: Tamaru Obrovac. Samo za vas: 25. studenoga u 20 sati, po cijeni ulaznice od 90 kn u pretprodaji.

    Ulaznice za Posljednju Freudovu seansu i koncert Tamare Obrovac se mogu rezervirati putem telefona 205 501 (9-16h), 205 507 (iza 17 h), e-maila: [email protected] i [email protected] te preko našeg Facebook Page-a i Grupe.

    Pozivamo vas na 7. Dane austrijske kulture u Osijeku koji se održavaju od 10. -17. studenog. Uz koncert, izložbe, dječju radionicu i promociju zbornika, u kinu Urania će se održavati besplatne filmske projekcije prema idućem rasporedu: Mali vitez Trenk (subota 12. 11. u 11:00 h), Black Brown White (subota 12. 11. u 18:30 h), Disati (subota 12. 11. u 20:15 h) te Dječja magija (nedjelja       13. 11. u 11:00 h) i Macondo (nedjelja 13. 11. u 18:30 h).

    Proslavite rođendan u Uraniji i provjerite zašto svi kažu da su kod nas najbolje zabave. Posebne pogodnosti i jeftinije cijene možete iskoristiti na dječjim matinejama i obiteljskim srijedama (cijena ulaznice 20 kn) te uz grupne popuste (minimalno 10 osoba, cijena ulaznice 18 kn) i poklon vouchere (10 ulaznica za 180 kn). Kako svi nakon dobrog filma obično ogladnimo, dobro nam dođe Early Birds paket uz koji za 45 kn dobijete ulaznicu za film + obrok u restoranu Lumiere.

    Kinematografi Osijek d.d.
    Šetalište kard. F.Šepera 8, 31000 Osijek
    tel/fax Uprava: +385 31 205 501
    kino Urania + 385 31 205 507
    www.kinematografi-osijek.hr
    Sign up for newsletter: http://goo.gl/xkVUgI

    Program Kina Urania 3.11.-9.11.2016 by OsijekNews on Scribd

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!

    Revija hrvatskog kratkog filma Filmska RUNDA, za svoje osmo izdanje koje će se održati 20. i 21. listopada 2023. u Više…

    Osim Murine, u novom filmskom tjednu premijerno možete pogledati i nastavak velikog animiranog hit crtića Avanture obitelji Bigfoot gdje odlazimo s Adamovom neobičnom obitelji na još jednu nezaboravnu pustolovinu

    KINO „Snovi obično umiru u raju“…

    …rečenica je koju u jednoj od scena filma Murina izgovori bogati američki poduzetnik Javier (Cliff Curtis), a koja je ujedno Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!