Arhiva

Traži se najbolji slogan maturanata

    Objavljeno 09.04.2015
    OsijekNews redakcija

    Maturanti na području Osječko-baranjske županije domišljatim sloganom mogu doći do novčane nagrade od 2,500 kuna.

    U suradnji Županijskog savjeta mladih Osječko-baranjske županije i Savjeta mladih Grada Osijeka četvrtu godinu za redom organizira se natječaj za najbolji maturantski slogan na području županije i Grada Osijeka. U natječaju će se tako primati šaljivi natpisi koje će maturanti nositi na majicama zadnji dan škole, a oni koji najdomišljatiji odnijet će novčane nagrade.

    Najbolji maturantski slogan na području Osječko-baranjske županije bit će nagrađen novčanom nagradom od 2,500 kn. Za najbolji slogan na području grada Osijeka predviđene su dvije nagrade. Savjet mladih Grada Osijeka također će udijeliti 2,500 kn za najbolji slogan, dok će Županijski savjet mladih OBŽ osigurati drugu nagradu u iznosu 1,500 kn.

    Svoje šaljive natpise i slogane maturanti mogu prijaviti na Facebook stranici Savjeta mladih OBŽ. Čiji će slogan biti najbolji, odlučuju korisnici Facebooka brojem lajkova. Pobjednički slogan bit će onaj koji 19. svibnja u 12 sati bude imao najviše lajkova. Nagrade za najbolje slogane preuzet će se 20. svibnja u sklopu programa i plesa Quadrille u Županijskoj ulici u Osijeku.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!