4shared
 - 


Vidi Desktop | Mobilnu verziju

Taxi_cammeo_01

Što se događa s Taxi Cammeom u Osijeku

Zabrinuti građani su nas kontaktirali s upitima znamo li što se događa s Taxi Cammeom u Osijeku.

Taxi Cammeo je sa svojim radom u Osijeku počeo u travnju 2010 godine i od tada potpuno promijenio način na koji se taxi usluga izvršava prema građanima. Nakon više od 7 godina rada i promjene u načinu poslovanja od zaposlenih djelatnika unutar tvrtke u Osijeku do franšiznog poslovanja na razini gotovo cijele Hrvatske, Taxi Cammeo je postao značajni poslovni subjekt u pružanju usluge taxi prijevoza.

No nije taj uspjeh prošao jednostavno niti lako te je tako nakon prvotne promjene cijene usluga “starih taksista” s 50 i 100 kn za vožnje s taxi vozilima u gradu Osijeku cijena istih tih vožnji u Taxi Cammeo bila 20 kn a onda je došla i konkurencija koja je tada još i više snižavala cijene a niti “starim” taksistima se nije svidjela ideja rušenja njihovih cijena. Svjedočili smo i fizičkim obračunima između taksista, prijetnjama i svim mogućim podmetanjima koja su bila moguća no to je sve prošlo, tržište se stabiliziralo i tako danas imamo gotovo 20 taxi službi u Osijeku.

No od jutros imamo naznake da s nešto događa s Taxi Cammeo službom. Zabrinuti građani su nas kontaktirali s upitima znamo li što se događa s Taxi Cammeom u Osijeku. Navodno kada se nazove broj Taxi Cammea i odabere opcija za Osijek da se ne dogodi ništa odnosno poziv se spaja te tek nakon višestrukih pokušaja ih se uspije dobiti ili se na kraju prespoji na centralu u Zagrebu. Nakon što dobiju operatera isti po upitu za vožnju kaže da see vožnja treba čekati do 30tak minuta.

To je naravno neprihvatljivo građanima Osijeka te smo i sami nazvali broj Taxi Cammea i provjerili. Dobili smo operatera tek nakon 4 pokušaja zvanja i zatražili vožnju do Čepina. Rečeno nam je da taxi vozilo trebamo čekati duže vremena odnosno više 20 minuta ili duže.

Fotografije s parkirališta kod Hotela Osijek (“Rupa”) pokazuje kako je u špici prometa u 15:30 sati (kada sve taksi službe uglavnom sve svoje kapacitete iskorištavaju) iznimno puno Taxi Cammeo vozila parkirano (izbrojali smo 40 vozila) i ne voze po gradu.

Pratit ćemo razvoj situacije i izvještavati vas o novim saznanjima. Ako imate informacije o tome što se događa, javite nam na email redakcije redakcija (at) osijeknews.hr ili na našu Facebook stranicu.

 

Tražili smo odgovor i Taxi Cammea o tome što se događa i isti prenosimo u cijelosti:

“Iako toliko vozila Cammeo Grupe na jednom mjestu djeluje atraktivno i interesantno, i pobuđuje pažnju i javnosti i medija, zapravo je riječ o redovitim aktivnostima Cammeo Grupe u Osijeku. S obzirom na iznimno veliku potražnju za uslugama Cammea te značajnom povećanju broja poziva posljednjih nekoliko tjedana, donijeli smo odluku o povećanju broja vozila u Osijeku, a sve kako bi bili još dostupniji i mnogo brže dolazili do naših korisnika.

Automobili s fotografije su dio nove flote za koju upravo pribavljamo svu potrebitu dokumentaciju, a zbog povećanja posla zaposlit ćemo i pedesetak novih vozača kojima nudimo plaću od 5000 kuna i automobil kojeg mogu koristiti i u slobodno vrijeme. 

Želimo se i ovom prilikom zahvaliti svim Osječanima na povjerenju koje nam pružaju posljednjih sedam godina. Drago nam je da smo postali dio svakodnevice Osječana.”

Marko Župa
glasnogovornik Cammeo Grupe

Najčitanije vijesti

Naši prijatelji

 • cropc.net
 • kukaonica
 • gauss_villa135x60
 • restoran_polaris
 • tzosijek
 • gauss_informatika_ON1
 • gauss_development_ON1
 • Surfer Hrvatska
 • Panturist Arriva
 • Avenue Mall Osijek
 • City fitness Osijek