Arhiva

SEA AIR VAS VODI U MUNCHEN NA OKTOBERFEST

    Objavljeno 22.09.2015
    OsijekNews redakcija

    Kompanija Sea Air organizira poseban let maletskim Boeingom 737-300 firme Maleth Aero u subotu 26.09. na najveću proslavu piva na svijetu – OKTOBERFEST.

    Oktoberfest je inače na glasu kao najveća pučka zabava na svijetu koja traje čak 16 dana a svoju tradiciju započela je još davne 1810. godine! Kako danas mnogi naši putnici nemaju previše slobodnog vremena koje bi odvojili za duža putovanja Sea Air ove godine omogućuje posebno jednodnevno putovanje i obilazak Oktoberfesta i Munchena. A kako je riječ o putovanju zrakoplovom samo putovanje putnicima neće „ukrasti“ previše od cijelog dana. Naši putnici će imati dovoljno vremena za uživanje u svim poslasticama ovog festivala.

    Polazak je u 08:00 sa zračne luke u Osijeku a povratak u 22:30 sa zračne luke u Munchenu što, kao što je već rečeno, ostavlja dovoljno slobodnog vremena putnicima za obilazak glavnog grada pokrajine Bavarske kao i za degustaciju najbogatijeg izbora piva na Oktoberfestu.

    Cijena ove posebne ponude je 185 eura.

    U cijenu je uključeno:

    – zrakoplovna karta Osijek – Munchen – Osijek
    – autobusni prijevoz zračna luka Munchen – Oktoberfest – zračna luka Munchen

    Ne propustite ovogodišnji Oktoberfest i provjerite zašto ga svake godine posjeti više od šest milijuna posjetitelja iz cijelog svijeta. Prošlogodišnja brojka premašila je 6,4 milijuna dok je samog piva popijeno više od 6,7 milijuna litara. Ove godine budite i vi dio ove statistike i nazdravite s nama iz Sea Aira na jednom jedinom Oktoberfestu. Čekamo Vas!

    [singlepic id=10063 w= h= float=none]

    Rezervacija i prodaja karata:
    Putnička agencija Zračne luke Osijek
    Županijska 8 (hotel „Waldinger“)
    31000 Osijek
    Tel: 385 31 284611
    [email protected]

    Inače Sea Air je objavio svoj službeni zimski red letenja – kroz nekoliko dana bit će i na službenoj web stranici, jer, kao što smo i najavljivali, naše linije nikad nisu ni bile predviđene da ostanu samo sezonske. Tako da od sredine listopada krećemo s letovima za Stuttgart, Dusseldorf, Basel i Munchen preko Prištine i Mostara. Neke linije su stare i već poznate a neke naknadno ubačene kao prepoznate željene destinacije od strane naših putnika – javljaju iz Sea Air-a.

    Trenutno na raspolaganju Sea Aira stoje tri zrakoplova: Boeing 737-300 kompanije Maleth Aero, Saab 340 te poseban luksuzni Boeing 737 – VIP. Naravno ovo je tek početak. Kroz kratko vrijeme očekuje se i drugi Boeing a konačni cilj je da Sea Air raspolaže vlastitim zrakoplovima.

    Iza nas je nekoliko odrađenih letova prema njemačkim destinacijama, nekoliko charter letova među kojima je poseban let za Prištinu povodom posjete Hrvatskog Gospodarskog izaslanstva Kosovu dok letovi Osijek-Mostar idu bez prestanka 3X tjedno.

    Sea Air polako ali sigurno staje na vlastite noge i vjerujemo da ćemo kroz idućih par mjeseci opravdati sva očekivanja naših punika i ispuniti sva obećanja –  zaključuje glasnogovornica, Ivana Maksimov.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Sea Air otvara novu poslovnicu u širem centru grada Osijeka!

    Tvrtka Sea Air, koja se bavi zračnim prometom, širi svoje poslovanje na još jednu adresu. Naime, do kraja ove godine Više…

    Nova direktna zračna linija Osijek – London!

    Od 07.12. ove godine kompanija Sea Air uvodi novu direktnu zračnu liniju Osijek – London i to zbog, velikog interesa, Više…

    Sea Air zapošljava više od 20 stjuardesa!

    Tvrtka Sea Air d.o.o. zbog potrebe širenja opsega posla zaposlila je 11 stjuardesa a u proceduri je i drugi krug Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!