Arhiva

Ružama razveselili građane

    Objavljeno 08.07.2015
    OsijekNews redakcija

    Danas tijekom jutarnjih sati na gradskoj tržnici u samom centru grada dijelile su se ruže. Mnogi prolaznici zapitali su se što se to danas obilježava, moraju li platiti ruže i čime su to zaslužili? Odgovor je jednostavan, obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Šešum bavi se uzgojem i prodajom rezanih ruža.

    Odlučili su razveseliti građane i podijeliti 101 ružu. Bilo je tu ruža raznih boja, od crvene, bijele, žute do roza, ljubičaste, krem… Djevojke su dijelile ruže, a reakcije prolaznika i građana su bile nevjerojatne. Divno je kako sitnica, poput obične ruže može razveseliti čovjeka. Prije nešto više od dvije godine počeli su se baviti uzgojem ruža. Prodaju ruže raznih boja, mirisa i veličina. Ove godine imaju posebnu akciju za sve kupce, možete osobno doći kod njih na gospodarstvo, uživati u prirodi te si ubrati ruže po izboru.

    Cijene ruža kreću se od 3 do 6 kuna po komadu. Bilo da trebate ruže za vjenčanje, nečiji rođendan ili samo želite iznenaditi svoju bolju polovicu, njihove ruže su pravi izbor za vas.

    ruze_sesum

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!