4shared
 - 


Vidi Desktop | Mobilnu verziju

opel_insignia

Premijera nove Opel Insignije u Osijeku

PCS OSIJEK poziva sve zainteresirane na predstavljanje nove Opel Insignije koje će se održati 14. srpnja 2017. u Parku kralja Petra Krešimira IV u Osijeku s početkom od 19:00 h.

Nova Insignia je premijerno već predstavljena hrvatskim automobilističkim novinarima. Prvo je održana kratka press konferencija na kojoj je osnovne informacije o novoj generaciji Opelove perjanice iznio Željko Sredoja, direktor Opela za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Nakon toga novinari su imali priliku voziti nove Insignije od Zagreba do Savudrije. Na toj ruti, nešto kraćoj od 300 km, imali su se priliku uvjeriti u poboljšane vozne karakteristike u odnosu na prethodnicu.

Osim što  impresionira svojim predivnim vanjskim linijama i vrhunskom atmosferom wellnessa iznutra, druga generacija Insignije nudi i najširu lepezu inteligentnih tehnologija – od trendovskih prednjih svjetala Opel IntelliLux LED® Matrix i vrlo profinjenog sustava pogona na sve kotače s vektorskom raspodjelom okretnog momenta do ultramodernih sustava pomoći namijenjenih vozaču i Head-Up Displaya (projekcija na vjetrobranskom staklu). Insignia dolazi i s prvoklasnim mogućnostima povezivanja tipičnima za Opel s integracijom s pametnim telefonima, koje sada nude novu značajku u sklopu servisa Opel OnStar – osobnog pomoćnika koji je na raspolaganju 24 sata dnevno.

Prvi put za Opel nova generacija Insignije dostupna je s inteligentnim sustavom pogona na sve kotače s vektoriranjem okretnog momenta – točnije njegovom raspodjelom na pojedine kotače, osmerostupanjskim automatskim mjenjačem i kamerom koja pokriva 360°. Zajedno s novom generacijom turbo motora, do 200 kg manjom masom (ovisno o varijanti) i nižim položajem sjedenja, nova Insignia agilnija je nego ikad prije i nudi vozačima izvanredno izravno i zadovoljavajuće iskustvo vožnje.

Ponuda motora za novu Insigniju obuhvaća benzinske s rasponom od 140 do 260 KS. Među benzincima ističemo novi 1,5-litarski Turbo koji je dostupan u dvije verzije (103 kW/140 KS i 121 kW/165 KS). Tu je i benzinski motor s vrha ponude: profinjeni 2-litarski Turbo koji nudi 191 kW/260 KS. Dizelski motori 1.6 i 2.0 obuhvaćaju raspon snage od 110  do 170 KS. Novi osmerostupanjski automatski mjenjač čini sam vrh Opelove ponude. U usporedbi sa šesterostupanjskim automatskim mjenjačem, novi osmerostupanjski prijenos još je responzivniji. Dodatni čimbenici koji pridonose njegovim izvanrednim performansama su pametne dimenzije kojima je smanjena masa i potreban prostor u usporedbi sa šesterostupanjskim mjenjačima.

PCS OSIJEK poziva sve zainteresirane na predstavljanje nove Opel Insignije koje će se održati 14. srpnja 2017. u Parku kralja Petra Krešimira IV u Osijeku s početkom od 19:00 h.

U nesvakidašnjem i posebnom ambijentu za Vas su pripremili prigodni domjenak i osvježenje uz prezentaciju novih modela te upoznavanje sa svim posebnostima i inovacijama ovog sportskog i elegantnog premium automobila.

Opel prodajni predstavnici rado će Vam odgovoriti na sve što Vas zanima i prezentirati Vam inovacije koje Insigniju uzdižu iznad ostalih.

Facebook event

Najčitanije vijesti

Naši prijatelji

 • cropc.net
 • kukaonica
 • gauss_villa135x60
 • restoran_polaris
 • tzosijek
 • gauss_informatika_ON1
 • gauss_development_ON1
 • Surfer Hrvatska
 • Panturist Arriva
 • Avenue Mall Osijek
 • City fitness Osijek