Arhiva

Predstavljamo – restoran Citadela

    Objavljeno 29.02.2016
    OsijekNews redakcija

    Restoran ‘Citadela’ otvoren je davne 1978. godine u malom baranjskom selu Vardarac. Smješten na svega desetak minuta lagane i ugodne vožnje do Kopačkog rita i 10 minuta vožnje od Osijeka pruža vrhunski gastronomski užitak i pravu baranjsku atmosferu.

    Na prvom mjestu u ponudi restorana je odličan fiš paprikaš s domaćim rezancima i domaćim kruhom. Također nude i jela od ribe, divljači, čobanac, raznovrsni roštilj i žablje krakove. Novo u ponudi su ražnjići u slanini s lukom te pljeskavica sa slaninom i sirom.

    Osim odlične hrane, Citadela nudi i usluge smještaja. U ponudi imaju četiri vrhunsko opremljena apartmana sa kupatilom, televizorom, DVD playerom, klima uređajem i prekrsnim ručno rađenim hrastovim namještajem.

    Prostor restorana sastoji se od unutarnjeg dijela, velike terase i nedavno otvorene sjenice. Za svoje goste organiziraju sve vrste proslava i svadbenih svečanosti kapaciteta do 250 osoba.

    Restoran Citadela – FOTO: Romulić Multimedia studio

    Iz restorana ističu tradiciju dugu više od 30 godina i kako uvijek nastoje svojim gostima pružiti naljbolju i najkvalitetniji uslugu.

    Više informacija na web i Facebook stranici:
    www.citadela.com.hr
    www.facebook.com/restorancitadela

    Restoran Citadela – FOTO: Romulić Multimedia studio

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!