Predblagdanski vikend uz bogat dječji program i Uskršnji sajam

    Objavljeno 27.03.2015
    OsijekNews redakcija

    Bogat događanjima vikend u Avenue Mall-u nudi raznovrsnu zabavu. Tako već od danas možete pogledati prezentaciju tehnike promjene boje vozila s 3M 1080 pvc folijama na velikom CAR WRAP SHOW-u. ove nedjelje možete doći i na Prvi proljetni Dječji sajam u Avenue Mallu Osijek. Pogledajte i ostala događanja!

    Predblagdanski vikend za klince
    O ovog vikenda pripremili smo za vas jako zabavne blagdanske predstave i animacije za klince. U subotu, 28.3. od 18 sati nikako ne propustite zabavni program za djecu pod nazivom „Zekani protiv koka“, dok vas u nedjelju, 29.3. u 18 sati na pozornici Avenue Malla očekuje besplatna predstava za djecu „Uskrs u Zekogradu“!

    Uskršnji sajam u Avenue Mallu!
    Posjetite Uskršnji sajam i uživajte u bogatom izboru rukotvorina, blagdasnkih dekoracija, tradicionalnih pića i delicija po odličnim cijenama! Sajam traje svaki dan od 28. ožujka do 4. travnja od 10 do 20h (osim u nedjeljum 29.3. kada zbod Dječjeg sajma, Uskršnji počinje od 15 sati).

    Uživajte u blagdanima, vidimo se u Avenue Mallu Osijek!

    Uskrsnji_sajam_avenue_mall_predstave

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Rujan u Mallu Osijek donosi pregršt zanimljivih događanja za najmlađe - Pogledajte program

    Ove nedjelje u Mallu Osijek: Vunderkid kutak

    Posjetite Vundi kutak, upoznajte stručni tim i saznajte više o važnosti razvijanja motoričke inteligencije, prepoznavanja talenata, povezanosti motoričkog razvoja i Više…

    Kolo sreće se ove nedjelje 28.04., okreće u Mallu Osijek

    Balončica i kolo sreće u Mallu Osijek

    Kolo sreće se ove nedjelje 28.04., od 17 sati okreće u Mallu Osijek. Draga djeco, zavrtite i vi jedan krug, Više…

    Eon Lighting ima sve potrebne mogućnosti osvjetljenja

    Novootvorena trgovina EON Lighting u Mallu Osijek

    Tvrtka EON d.o.o. otvorila je izložbeno prodajni salon rasvjete i elektromaterijala pod nazivom EON Lighting na prvom katu centra Avenue Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

    Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

    Imamo nova sjajna imena programu ovogodišnjeg izdanja festivala koji će se pod pokroviteljstvom Grada Osijeka održati od 15. do 17. kolovoza na popularnoj lokaciji-Katakombe u Osijeku

    [NAJAVA] Pannonian Rock Festival

    Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

    FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.