GOSPODARSTVO

Poziv srednjoškolcima na prvu Infolovku

Ako ideš u srednju školu, prijavi se i sudjeluj u radionici, koja će se održati u četvrtak, 18. siječnja 2018. od 10:00 do 18:00 sati u prostorijama Info-centra za mlade, na adresi Kralja Zvonimira 15, Osijek.

    Objavljeno 15.01.2018
    Alan Srčnik

    Koliko toga ti promakne, a da nisi znao/la za to?

    Evo prilike da nešto poduzmeš! Pomogni nam smisliti najbolji način da brzo i jednostavno saznaš baš ono što tebi treba. Budi dio ekipe „lovaca na informacije“, zabavi se i na licu mjesta saznaj što se krije iza riječi Infolovka.

    Ako ideš u srednju školu, prijavi se i sudjeluj u radionici, koja će se održati u četvrtak18. siječnja 2018. od 10:00 do 18:00 sati u prostorijama Info-centra za mlade, na adresi Kralja Zvonimira 15, Osijek.

    Voljeli bismo čuti što imaš za reći i sakupiti sve ideje i prijedloge za kvalitetan lov, staviti ih u jedan lonac i vidjeti što će ispasti. Za radionicu preporučujemo ponijeti dobru volju, a garantiramo ugodnu, opuštenu atmosferu i fini ručak, Youtpass certifikat te ispričnicu za školu.

    Prijaviti se možeš putem prijavnog obrasca i to što prije, jer je broj mjesta ograničen.

    Radionica se provodi u sklopu projekta „ABECEDA informiranja mladih“, financiranog sredstvima Europske unije kroz program Erasmus+. Više informacija o projektu nalazi se na sljedećeoj poveznici: http://icm-osijek.info/zapocela-abeceda-informiranja-mladih/.

    Prijavni Obrazac Infolovka Srednjoškolci by OsijekNews on Scribd

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Pozitivna iskustva stotina tisuća ljudi diljem Hrvatske koji su uz Auro Domus obogatili svoje kućne budžete iznosima što se mjere u stotinama, tisućama, pa i desecima tisuća eura

    Val visokih cijena: Otkup zlata s Auro Domusom donosi dodatne prednosti

    30. Proljetni i 24. Obrtnički sajam u Osijeku otvorio je premijer Andrej Plenković  koji je najavio da Vlada zbog postignutih gospodarskih rezultata nakon izbora planira pokrenuti redefiniranje ciljeva iz nacionalne razvojne strategije

    [FOTO] U Gospodarskom centru otvoren 30. Proljetni i 24. Obrtnički sajam u Osijeku

    U tom vremenu za promet ostaje zatvorena i cesta na Trgu Baruna Trenka, a Gundulićeva ulica od Radićeve do Stepinčeve postaje slijepa ulica

    Zatvara se u poptunosti promet u dijelu Stepinčeve