Arhiva

Potrošači, upoznajte svoja prava! Predavanje na temu ‘Prava potrošača u RH’

    Objavljeno 09.04.2015
    OsijekNews redakcija

    Udruga „Potrošački forum“, u sklopu informativne kampanje Europske komisije „Potrošači, upoznajte svoja prava!“, 15. travnja 2015. godine za studente svih fakulteta Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku organizira događanje na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

    U sklopu događaja održat će se predavanje na temu „Prava potrošača u RH“, u velikoj dvorani (br. 3) Ekonomskog fakulteta. Predavanje će trajati od 16,00 do 17,00 sati, a održat će ga Dunja Mak, mag.iur., pravna savjetnica u Savjetovalištu za potrošače u Osijeku.

    Nakon predavanja, od 17,00 do 17,30 sati, bit će provedeno testiranje studenata na temelju znanja koje su stekli na predavanju.

    Studenti se za sudjelovanje na predavanju i testiranju mogu prijaviti putem linka „Prijava za studente“ na web stranici Udruge „Potrošački forum“:  www.potrosac-os.hr, kao i putem QR koda koji je istaknut na plakatima postavljenim na osječkim fakultetima.

    Broj prijava ograničen je na kapacitet dvorane od 180 mjesta, a prijaviti se može najkasnije do 14. travnja 2015. godine.

    Za najuspješnije studente predviđene su zanimljive nagrade:

    1. NAGRADA – tečaj stranog jezika u školi stranih jezika (jezik i stupanj po izboru studenta)
    2. NAGRADA – vikend putovanje za dvoje u Budimpeštu na Noć muzeja (moguće su promjene termina s putničkom agencijom)
    3. NAGRADA – poklon bon u vrijednosti od 500,00 kuna u trgovini s tehničkom opremom.

    Kao utješne nagrade od 4. do 10. mjesta, pripremljeni su USB stickovi od 16GB.

    U iščekivanju rezultata, studente će zabavljati omiljeni osječki rock gitarist i pjevač Ivan Kovačević Jimi koji će svojim nastupom uveličati događaj, a bit će organizirana i prigodna zakuska za studente. Ovaj dio događaja održat će se u velikom holu na prvom katu Ekonomskog fakulteta.

    Nakon rangiranja sudionika u skladu s rezultatima testova, oko 18,15 sati započet će svečana dodjela nagrada na koju će biti pozvani predstavnici Grada Osijeka, predstavnici medija i ostali gosti.

    Osim nagrada, najuspješnijim studentima bit će uručena priznanja, a svim ostalim sudionicima ovjerene potvrde o sudjelovanju na predavanju.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Otvorene prijave za Career Booster

    Career Booster održat će se od 2.-4. svibnja na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Sudionici će imati priliku vidjeti kako izgleda Više…

    Završio Globalni tjedan poduzetništva

    Globalni tjedan poduzetništva (GEW) najveće je svjetsko slavlje inovatora i kreatora radnih mjesta koji inovativnim idejama pokreću nove poslove i Više…

    Saznajte kako doći do novca iz EU fondova za ruralni razvoj

    U Osijeku će 12. lipnja na Ekonomskom fakultetu Osijek, Trg Ljudevita Gaja 7, biti održane besplatne edukacije pod nazivom „Poslovni Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!