4shared
 - 


Vidi Desktop | Mobilnu verziju

Urania_29.6.-5.7.2017

Posljednji vitez u borbi s Malcima

Novi filmski tjedan premijerno donosi nastavke popularnih hitova Transformers: Posljednji vitez i Kako je Gru postao dobar (sinkronizirano) te romantičnu dramu Povijest ljubavi. Posljednja je šansa i za pogledati filmski maraton "Odjel Q za neriješene slučajeve".

u novom filmskom tjednu glavni junaci spašavat će svijet od zlikovaca. Dok se jedni bore za spas svoje vrste, drugima glavni problem predstavlja bivša dječja TV zvijezda zapela u disko stilu 80-ih.

Redatelj Michael Bay je ponovno preuzeo redateljsku palicu nastavka svima već poznatog serijala o Transformerima. Posljednji vitez je peti nastavak ovog serijala nastalog prema jednoj od najpopularnijih dječjih igračaka. Pripovjedač Anthony Hopkins nas uvodi u priču povijesnim prizorima, uz scene viteza na konjima, zapaljenim strijelama do nacističke Njemačke pa sve do suvremenog doba. Grad je devastiran, Optimus Prime pluta beživotno u svemiru, a Cade Yeager je tražen od strane vlasti. Da stvar bude gora, nezaustavljiva sila zla ide prema Zemlji…

Nizom hitova franšize Despicable Me kompanije Illumination i Universal Pictures predstavile su svjetskoj publici super-zlikovca Grua i njegove nestašne Malce. Nakon što je postao otac siročićima po imenu Margo, Edith i Agnes kao dio zlog plana da ukrade mjesec, Gru naposljetku odustaje od svog kriminalnog života i pretvara se iz super zlikovca u super tatu. U filmu Kako je Gru postao dobar, Gru i njegova nova supruga Lucy imaju problema s najnovijim zlikovcem koji prijeti čovječanstvu. On je bivša dječja TV zvijezda 80-ih po imenu Balthazar Bratt- zastrašujući superzločinac koji prijeti uništiti Hollywood nakon što mu je otkazana TV emisija. Film prikazujemo u sinkroniziranoj verziji, stoga- ne propustite!

Novi filmski tjedan premijerno donosi nastavke popularnih hitova Transformers: Posljednji vitez i Kako je Gru postao dobar (sinkronizirano) te romantičnu dramu Povijest ljubavi. Posljednja je šansa i za pogledati filmski maraton “Odjel Q za neriješene slučajeve”.

Povijest ljubavi priča je o tajanstvenoj, davno izgubljenoj knjizi koja se iznenada ponovno pojavljuje, priča o starcu koji traži svojeg sina zajedno s djevojkom koja želi pronaći lijek za majčinu osamljenost. Filmska ekranizacija slavnog romana američke spisateljice Nicole Krauss, probudit će prave romantike u svima nama.

Ukoliko još uvijek niste, požurite pogledati filmski maraton “Odjel Q za neriješene slučajeve” na svojim posljednjim projekcijama, megauspješne triologije Odjel Q pisca mračnih europskih krimića i trilera Jussi Adler Olsena: Žena u kavezu (2012.), Ubojice fazana (2015.) i Poruka u boci (2016.). U središtu priče su stručnjaci za hladne slučajeve, detektivski ‘jing-jang’ duo Carl Mørck (Nikolaj Lie Kass) i Assad (Fares Fares), zaposleni u Odjelu Q- policijski odjel namijenjen proučavanju starih i zaboravljenih slučajeva.

Nastavljamo s ovogodišnjim programom cjelodnevnog ljetnog boravka za djecu od 7 do 12 godina Ljeto s Franom, koji već drugo ljeto za redom organiziramo u suradnji s Francuskom alijansom Osijek, Muzejom likovnih umjetnosti, Osnovnom školom Franje Krežme, a ove godine će nam se pridružiti i Izviđači iz Francuske. Program će se održavat od 19. lipnja do 14. srpnja, od ponedjeljka do petka, a obuhvaća druženje i boravak na zraku, tjelesne aktivnosti, učenje francuskog uz izvorne govornike, ručak i užinu te likovne, filmske i informatičke radionice. U pratnji animatora, muzejskih pedagoga, profesora i izviđača, djeca će se zabavljati i uz poučan sadržaj provoditi ljetne praznike.

Nakon ljetne pauze od „ne-filmskih“ evanata, od rujna se ponovno vraćamo s brojnim koncertima, stand up-ovima, predstavama, različitim filmskim ciklusima i festivalima. Za sada ćemo samo spomenuti neka od imena: Darko Rundek i Apokalipso bend, Zijah Sokolović, Tarik Filipović – Ćiro, Pravila igre i sl.

Proslavite rođendan u Uraniji i provjerite zašto svi kažu da su kod nas najbolje zabave. Posebne pogodnosti i povoljnije cijene možete iskoristiti uz studentsku, umirovljeničku i Kohorta Osijek iskaznicu te na dječjim matinejama i obiteljskim srijedama (cijena ulaznice 20 kn), uz grupne popuste (cijena ulaznice 18 kn za grupe od minimalno 10 osoba) i poklon vouchere (10 ulaznica za 180 kn). Kako svi nakon dobrog filma obično ogladnimo, dobro nam dođe Early Birds paket uz koji za 45 kn dobijete ulaznicu za film + obrok u restoranu Lumiere.

Kinematografi Osijek d.d.
Šetalište kard. F.Šepera 8, 31000 Osijek
tel/fax Uprava: +385 31 205 501
kino Urania + 385 31 205 507
www.kinematografi-osijek.hr
Sign up for newsletter: http://goo.gl/xkVUgI

Program kina Urania 29.6.-5.7.2017 by OsijekNews on Scribd

Najčitanije vijesti

Naši prijatelji

 • cropc.net
 • kukaonica
 • gauss_villa135x60
 • restoran_polaris
 • tzosijek
 • gauss_informatika_ON1
 • gauss_development_ON1
 • Surfer Hrvatska
 • Panturist Arriva
 • Avenue Mall Osijek
 • City fitness Osijek