Arhiva

Ponovno kreću Osječke ljetne noći

    Objavljeno 28.05.2015
    OsijekNews redakcija

    Za zadnji petak u lipnju planira se povratak manifestacije Osječke ljetne noći. Naime, nakon neredovitog održavanja prijašnjih godina, iz marketinške agencije Osijek najavili su kako su spremni organizirati raznovrsne programe i događaje u središtu grada, ali i šire.

    Prva Osječka ljetna noć održala bi se 26. lipnja, a osim užeg središta grada obuhvatila bi i novi dio šetnice u dijelu kod kompe. Program bi slijedio provjerenu formulu pa bi u sklopu manifestacije nastupali prvenstveno domaći glazbenici osječke scene, a uz njih bi se dobro uklopila i domaća gastroponuda.

    Očekuje se kako će se u Osječke ljetne noći uključiti turistička zajednica grada Osijeka, Županijska gospodarska komora Osijek, Udruženje obrtnika Osijek te niz ugostitelja koji bi i sami imali vlastite glazbene programe i promotivne akcije za vrijeme trajanja manifestacija – svakog zadnjeg petka u lipnju, srpnju i kolovozu.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!