Arhiva

Pokrenuta proizvodnja u novoj Kanditovoj tvornici

    Objavljeno 14.01.2015
    OsijekNews redakcija

    Najveća istočno hrvatska poslijeratna investicija, izgradnja nove tvornice Kandit na 23.000 kvadrata i vrijednosti veće od 20 mil eura, u cijelosti je završena. U novu tvornicu ugrađena je najsuvremenija svjetska tehnologija u proizvodnji čokolade, bombona i drugih konditorskih proizvoda.

    Novom tvornicom, Kanditu je omogućeno i ostvarivanje dugoročnog plana- postati lider u regiji.

    Proizvodnjom na novoj lokaciji otvorile su se brojne mogućnosti za poboljšanje kvalitete, razvoj inovacija i ulaska u nove segmente konditorske industrije čime se potvrđuje dugogodišnji status unutar konditorske industrije. Novom tvornicom dobivena je proizvodnja koja je efikasnija, modernija i usuglašenija sa svim svjetskim standardima koji se trebaju poštivati u prehrambenoj industriji. Proizvodnja je posložena logičnije, procesi su postavljeni u kontinuitetu i na taj način je osigurano najefikasnije iskorištavanje potencijala novih kapaciteta.

    Kandit je jedna od rijetkih konditorskih industrija koja je uspjela zadržati primarnu preradu kakaovca, čime je zadržan izvorni okus kakaa u čokoladnim proizvodima. Tradicija proizvodnje slatkih proizvoda u Osijeku počinje 20-tih godina 20st. a iskustvo koje se godinama stjecalo te odgovornost kojom se cijelo vrijeme pristupalo poslu – rezultat su današnjeg Kandita koji tržištu svake godine nudi paletu novih, kvalitetnih i vizualno atraktivnih proizvoda. Početak proizvodnje u novoj tvornici označio je i početak proizvodnje novih Kandit čokolada koje karakterizira novo vizualno rješenje, modernije i kvalitetnije pakiranje te novi okusi za koje se i nadalje očekuje dobra prihvaćenost od strane potrošača.

    Na radost brojnih fanova, poznate dječje čokolade Dado i Goga ponovo su dostupne potrošačima u Hrvatskoj. Neki Kandit proizvodi već generacijama osvajaju potrošače i omogućavaju uvijek isto uživanje u najslađem zalogaju, među kojima su najpoznatiji brandovi. Rum pločice, Kandi i Praline.

    Novim proizvodima u skladu s svjetskim trendovima, Kandit će se pobrinuti da užitak u omiljenim slatkišima i nadalje bude poseban a zadržavanje vrhunske kvalitete prepoznate od strane potrošača i postizanje izvrsnosti u svim procesima rada i poslovanja predstavljaju cilj poslovanja i u budućnosti.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Saponia i Kandit nagradili najuspješnije studente

    Počevši od listopada prošle godine studenti osječkog Ekonomskog fakulteta su u sklopu kolegija Marketing-strategije i kolegija Upravljanje marketingom rješavali marketinške Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!