Arhiva

Pannonian Challenge u 2015. godini jači no ikad

    Objavljeno 31.03.2015
    OsijekNews redakcija

    Šesnaesti Pannonian Challenge festival se održava na prostoru od 25 000 m2 na lijevoj obali rijeke Drave uz najljepši grad na svijetu Osijek u prekrasnom prirodnom okruženju u razdoblju od 19. do 23. kolovoza 2015. Prilika za upoznati ljude iz cijelog svijeta različitih godina, povijesti, nacionalnosti, životnih stilova i glazbenog ukusa koju ne smijete propustiti.

    Godinu za godinom zahvaljujući jakoj podršci vjernih obožavatelja, a posebice volontera je rastao i velikim radom došao do statusa jednog od najvećih i najopuštenijeg festivala u svijetu ekstremnog sporta.

    pannonian_challenge_01

    LANSIRAN NOVI WEB I POTVRĐENI PRO VOZAČI
    Detalji o događaju, profili natjecatelja, novosti o izvođačima, društvene mediji i svi korisni savjeti vezani uz smještaj i dolazak u Osijek nalaze se na novoj stranici na adresi www.pannonian.hr. S lansiranjem nove stranice vrijeme je i za objave sportaša koji će se natjecati ove godine. Popis je prepun s PRO vozačima iz svijeta ekstremnog sporta koji će se naći na lijevoj obali Drave pod zvjezdanim nebom u Pannonian skate parku. Imenovat ćemo samo neke: Daniel Dhers VEN, Spencer Bass USA, Michael Beran CZE, Danny Josa USA,  Brad Simms USA , Senad Grosic AUT, Daniel Wedemeier NED, Bobo Újvári AUS, Daniel Juchatz GER i naša domaća zvijezda Marin Ranteš HRV.

    pannonian_challenge

    PRVI PUTA TRI POZORNICE
    Svaku večer nakon sportskih vratolomija od 21 sat do duboko u noć sprema se vrhunski glazbeni programom na tri pozornice. Na glavnoj pozornici i elektronskoj potvrđen je nastup izvođača Urban & 4, Sassja, Eddy Ramich, Gru, SevdahBABY, Jonathan  i Vanillaz… Line Up koji se na stranici redovito „osvježava“ sastavljen je od ponajboljih glazbenika u regiji i Europi odgovorit će na pitanje zašto će Vam ove godine Pannonian pružiti nezaboravno festivalsko iskustvo.

    LINE UP

    SILENT DISCO CONTEST
    Ljubitelji elektronske glazbe moći će uživati u plesnim ritmovima Silent disca na kojem će se tridesetak regionalnih DJ-a natjecati za pozornost publike. Silent party predstavlja inovativan koncept baziran na slušanju glazbe putem bežičnih slušalica na tri kanala u isto vrijeme i na istom mjestu, omogućavajući jedinstven glazbeni doživljaj uz neprekidnu komunikaciju DJ-eva i publike tijekom cijelog nastupa. Publika će na slušalicama u svakom trenutku moći birati kojeg od izvođača želi slušati, a raznobojne lampice na slušalicama pokazat će kojeg DJ-a i koji kanal je publika odabrala, omogućujući uvid u prihvaćenost vlastite izvedbe.

    EXTREME & FUN WITH BAG-JUMP
    Ove godine najekstremniji festival u regiji podići će Vam adrenalin na maksimum s BigAirBag. Veliki zračni jastuk koji se koristi za adrenalinsko skakanje slobodnim stilom idealan je za sve ljubitelje sporta, rekreacije i adrenalina te je u potpunosti siguran.

    PANNONIAN KAMP
    Pannonian kamp i ove godine je na lijevoj obali Drave u neposrednoj blizini kupališta i Chill out zone u prirodnom okruženju na travnatoj i kamenoj površini u hladovini, veličine 8000 metara kvadratnih (kapacitet za oko 700 šatora).

    Uz svaku kupljenu Festival Sport & Music ulaznicu koja uključuje besplatno kampiranje, parking, pitku vodu, WC, tuševe, bazene, besplatni WI-FI, punjače za mobitel i parking za karavane moći ćete uživati u 3 dana adrenalina i odličnih koncerata.

    Lansiranje novog weba, vrhunski sportski i glazbeni program na tri pozornice, extreme zabave i kamp ne bi bili mogući bez sponzora Vip, Red Bull, Osječko pivo, Shooster, Hypo Alpe Adria Bank, Sonny Mobile, Konzum, Jamnica Sensation i A-live Produkcija.

    pannonian_challenge_03

    ULAZNICE I ‘KOMANČEROSI’
    Za najbrže i najvjernije fanove pripremili smo posebne personalizirane ulaznice s kojima će ostvariti poseban popust i zauvijek postati članovi Pannonian Challenge tima Komančerosi. Članovi će biti obaviješteni prvi o najnovijim natjecateljima, izvođačima, popustima i ostalim korisnim informacijama. Riječ ‘komančeros’ je dio klasičnog osječkog slenga, a nastao je od kombinacije riječi komarac i komandos.

    Potvrdite svoj dolazak i pratite najnovije vijesti na Facebook događaju. #Pannonian

    Limitirane ulaznice za Komančerose možete nabaviti po cijeni od 199 kuna na prodajnim mjestima Entrio sustava i web stranici www.Entrio.hr.

    Foto: Pannonian Challenge& OsijekNews.hr

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    VIP Smartica – pametno iskustvo prijevoza

    Jedna od zanimljivih i korisnih novosti za naše građane je VIP SMARTICA, mobilna aplikacija za kupovinu, aktivaciju i validaciju putnih Više…

    Crtalica u Mallu

    Još jedan vikend kada Mall Osijek ostvaruje dječje snove. Ako želite na jedno poslijepodne postati omiljena životinjica, super heroj, princeza Više…

    Đorđe Balašević u Osijeku – još jedan koncert za pamćenje! [Najava koncerta 2017 + poklanjamo ulaznice]

    Đorđe Balašević, jedan od najvećih pjesnika u glazbi u cijeloj regiji, najavio je ponovni dolazak u Hrvatsku i to u Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!