Arhiva

P.S.C. Slavonija otvorio novi prodajno-servisni centar Citroën u Osijeku

    Objavljeno 14.01.2015
    OsijekNews redakcija

    Tvrtka P.S.C. SLAVONIJA otvorila je u utorak, 14. listopada 2014. novi prodajno-servisni centar na adresi Sv.L.B.Mandića 113 u Osijeku. Ovaj moderni objekt otvorili su g. Albert C. Still, CEO AVAG Holdinga i g. Albert Still, član Uprave AVAG Holdinga.

    Prisutnima su se obratili gđa Gordana Brlek, generalna direktorica Citroën, DS i Peugeot za Hrvatsku i g. Mladen Pejičić, direktor P.S.C. Slavonija. Svečanom otvaranju prisustvovali su gradonačelnik grada Osijeka, g. Ivan Vrkić te brojni ugledni uzvanici koje je zabavljao vokalni sastav Akvarel i Luka Bulić kao voditelj.

    U novom centru, P.S.C. SLAVONIJA se bavi prodajom osobnih i lakih gospodarskih vozila Citroën, dodatne opreme, rezervnih dijelova marke Citroën i prodajom rabljenih vozila, te uslugama ovlaštenog servisera. U prodajno-servisnom centru, koji se prostire na 3500m2 otvorenog i 800 m2 zatvorenog prostora, zaposleno je 14 osoba.

    G. Mladen Pejičić, direktor P.S.C. Slavonija, je ovom prilikom izjavio kako je iznimno sretan što je P.S.C. SLAVONIJA dio mreže ovlaštenih distributera i servisera marke Citroën. Također je istaknuo da je današnje otvorenje novog prodajno-servisnog centra nastavak suradnje s markom Citroën koja je započela 2012. godine. Centar zadovoljava najnovije standarde marke Citroën i predstavlja jednu od najvećih investicija u automobilskoj industriji u posljednje vrijeme. Unatoč lošem gospodarskom stanju u regiji, PSC Slavonija drži zavidnih 10% tržišta, a kao najvažniji cilj pred sebe postavljaju upravo povećanje tržišnog udjela te zadovoljstva klijenata koji ostaju u fokusu tvrtke i svih zaposlenika.

    PSC Slavonija poziva sve postojeće i potencijalne klijente da posjete prodajni salon na novoj lokaciji, provjere široku ponudu novih i rabljenih Citroën vozila te se uvjere u poboljšanu kvalitetu usluge servisa.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Legendarna Opelova 24 sata

    Legende žive vječno, pa tako i Legendarna Opelova 24 sata, kada vam OPEL PSC Osijek nudi super popuste na sve Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!