Arhiva

Otvoren novi centar veledrogerije Medika u Osijeku

    Objavljeno 13.05.2015
    OsijekNews redakcija

    Zagrebačka tvrtka Medika, koja se već dugi niz godina bavi prodajom, skladištenjem i distribucijom lijekova te raznih medicinskih proizvoda; dio svog poslovanja prebacit će i na osječko područje. Naime, jučer je otvoren novi poslovno-distribucijski centar Medike u gospodarskoj zoni Nemetin, koji bi tvrtki trebao omogućiti bolju pokrivenost tržišta Slavonije i smanjenje troškova opskrbe lijekovima.

    Čitav projekt bio je vrijedan više od 30 milijuna kuna, a realiziran je relativno brzo zahvaljujući suradnji i podršci lokalne zajednice. Kompleks je velik 3,5 tisuća četvornih metara, a izgrađen je u nešto više od godine dana. Centar zapošljava 25 radnika, no do kraja godine bit će otvoreno još desetak novih radnih mjesta.

    U sklopu otvorenja centra, tvrtka Medika s po 50 tisuća kuna darovala je đakovačku Udrugu za pomoć osobama s mentalnom retardacijom, te osječki Centar za odgoj i obrazovanje Ivan Štark.

    FOTO: Radio Osijek

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!