Arhiva

Otkriveni su prvi izvođači Ultra Europe

    Objavljeno 29.06.2017
    OsijekNews redakcija

    ‘Europe’s Premier Destination Music Festival’ kako ga nazivaju svjetski mediji, vraća se na stadion Poljud. Naravno, riječ je o najiščekivanijem ljetnom događaju, festivalu koji ruši sve granice i koji već pet godina Hrvatsku stavlja na listu najvažnijih ljetnih destinacija – festivalu ULTRA Europe. Mjesecima se nagađalo o imenima koja stižu u Dalmaciju i koja će u sedam dana, od 13. do 19. srpnja 2017., razveseliti desetke tisuća obožavatelja, a danas stiže vijest koja će opravdati dugo iščekivanje.

    Na impresivnom line-upu jubilarnog izdanja tako su se našla čak 46 izvođača, a među prvim najavljenim headlinerima koji će ovog ljeta zapaliti glavnu pozornicu na splitskom Poljudu nalaze se velikani elektroničke scene Afrojack, Armin van Buuren, Axwell / Ingrosso, David Guetta, Hardwell, Martin Garrix, DJ Snake, Steve Aoki i Tiësto.

    Na Poljud se vraća i atraktivna pozornica RESISTANCE koja ove godine dovodi najveća imena house i techno glazbe. Da je riječ o vrhunskom glazbenom doživljaju govori i podatak da je program RESISTANCE ove godine preuzeo dvomjesečnu rezidenciju u jednom od najpoznatijih klubova na Ibizi – Privilegu, a u Hrvatsku stižu predvođeni glazbenim velikanima kao što su Nic Fanciulli b2b Eats Everything, Sasha & John Digweed i Seth Troxler b2b The Martinez Brothers. Ljubitelje ovog glazbenog stila posebno će obradovati informacija da će na ovoj pozornici zasvirati i techno legende Adam Beyer, Carl Cox, Joseph Capriati, Marco Carola i Nicole Moudaber.

    Raznolikosti festivala pridonijet će i Andrew Rayel, Fedde Le Grand, GTA, Rødhåd, Technasia i W&W, a najavljeni su i nastupi brojnih drugih zvijezda  pa nam tako stižu i Ben Gold, David Gravell, Dr Phunk, Elio Riso, Frank Walker, Heatbeat, Hector, Jay Hardway, Jewelz & Sparks, Jon Rundell, Julian Jordan, Kill the Buzz, Kura, Maddix, Manse, MaRLo, NLW, Orjan Nilsen, Ravitez, Ruben de Ronde b2b RODG, Sick Individuals, Suyano i Tijana T koji će svojim setovima zaokružiti festivalski doživljaj i potvrditi status ovog festivala kao najvećeg ljetnog događanja.

    Za rođendansko izdanje organizatori najavljuju nezaboravni spektakl i produkciju na četiri pozornice smještene unutar i oko splitskog Poljuda. Uz već spomenutu glavnu pozornicu i RESISTANCE Stage, na radost brojnih posjetitelja vraćaju se i UMF Radio Stage i Arcadia Spectacular ili takozvani Afterburner. Poznati svjetski glazbeni izdavači, Jacked i Revealed, bit će zaduženi za vrhunski program koji nam pripremaju na Afterburneru.

    Za ovogodišnje sedmodnevno nezaboravno Destination ULTRA iskustvo, osim glavnog događanja na splitskom Poljudu koje predstavlja sam vrh svjetske elektroničke scene, važnu ulogu imaju i RESISTANCE party otvorenja, Brač Regatta, ULTRA Beach i RESISTANCE Vis, a koje nam poslastice pripremaju ove godine, doznat će se u narednim tjednima.

    Ulaznice za festival ULTRA Europe mogu se osigurati isključivo putem stranice UltraEurope.com/tickets te u sustavu Ticketshopa. Za one koji stižu u velikom društvu organizatori su osigurali posebne pakete ULTRA Passport Packs. Pakete će moći kupiti samo vlasnici ULTRA putovnice, a za svakih pet kupljenih ulaznica, šestu će dobiti besplatno.

    Sve novosti o festivalu, mogu se pronaći na službenoj web stranici, službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu.

    DESTINATION ULTRA 2017

    13. srpnja – RESISTANCE party otvorenja u klubu Giraffe Palm Beach House, Split
    14.-16. srpnja – ULTRA Europe na stadion Poljud, Split
    17. srpnja – Brač Regatta na plaži Zlatni Rat, Bol, Brač
    18. srpnja – ULTRA Beach u hotelu Amfora Grand Beach Resort, Hvar
    19. srpnja – RESISTANCE Vis u tvrđavi George, Vis

    IZVOĐAČI PO ABECEDNOM REDOSLIJEDU

    DJ Headliners:

    Adam Beyer
    Afrojack
    Armin van Buuren
    Axwell / Ingrosso
    Carl Cox
    David Guetta
    Hardwell
    Joseph Capriati
    Marco Carola
    Martin Garrix
    Nic Fanciulli b2b Eats Everything
    Nicole Moudaber
    Sasha & John Digweed
    Seth Troxler b2b The Martinez Brothers
    DJ Snake
    Steve Aoki
    Tiësto

    Support Artists:

    Andrew Rayel
    Fedde Le Grand
    GTA
    Rødhåd
    Technasia
    W&W

    Additional Support:

    Ben Gold
    David Gravell
    Dr Phunk
    Elio Riso
    Frank Walker
    Heatbeat
    Hector
    Jay Hardway
    Jewelz & Sparks
    Jon Rundell
    Julian Jordan
    Kill the Buzz
    Kura
    Maddix
    Manse
    MaRLo
    NLW
    Orjan Nilsen
    Ravitez
    Ruben de Ronde b2b RODG
    Sick Individuals
    Suyano
    Tijana T

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!

    Flamenko nam stiže u svom tipičnom tablao formatu, u glazbenoj izvedbi flamenko pjevačice Nine Ćorić u pratnji gitarista Tea Mandžuke te (tradicionalnoj) plesnoj izvedbi španjolske plesačice flamenka

    Flamenco uživo! Na krovu Kulturnog centra!

    Ljeto je u Portanovi - a Portanova nagrađuje. Sljedećih tjedana očekuju vas još vrijednih nagrada, a ove nedjelje Polaris i Surfer na II katu rade

    Ovaj tjedan osvoji Tommy Hilfiger par obuće po izboru u Portanovi