GOSPODARSTVO

Optika Šarić d.o.o. unaprjeđuje svoje poslovanje kroz EU fondove

Zbog dugoročnog planiranja razvoja, proširenja obima posla, ubrzanja i dizanja kvalitete na puno veću razinu, tvrtka je krajem 2016. godine aplicirala projekt "Proširenje kapaciteta proizvodnih i uslužnih djelatnosti"

    Objavljeno 20.03.2018
    Nikolina Ćosić

    Održan Info događaj u sklopu projekta Proširenje kapaciteta proizvodnih i uslužnih djelatnosti poduzeća Optika Šarić d.o.o.

    Tvrtka Optika Šarić započela je svoje djelovanje 1989. godine od kada se bavi izradom i popravcima dioptrijskih naočala, prodajom kontaktnih leća i sunčanih naočala, a nudi i uslugu mjerenja dioptrije, odnosno utvrđivanja refrakcijske pogreške oka. Već 29 godina neprekidnog rada pruža svojim kupcima visoku razinu stručnosti uz konstantne edukacije u unaprjeđenje znanja svih zaposlenika. U suradnji s renomiranim dobavljačima u mogućnosti su ponuditi proizvode koji zadovoljavaju najviše svjetske i europske norme.

    Zbog dugoročnog planiranja razvoja, proširenja obima posla, ubrzanja i dizanja kvalitete na puno veću razinu, tvrtka je krajem 2016. godine aplicirala projekt Proširenje kapaciteta proizvodnih i uslužnih djelatnosti poduzeća Optika Šarić d.o.o. pri Ministarstvu gospodarstva poduzetništva i obrtana E- impuls natječaj u sklopu provedbe Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

    Projekt je odobren i Optika Šarić d.o.o. krenula je u provedbu 2017. godine. Ukupan iznos projekta je 469.750,00 kuna, od čega su bespovratna sredstva 295.940,00 kuna, a vrijeme provedbe projekta je od 01. listopada 2017. – 01. travnja 2018.

    U sklopu projekta tvrtka namjerava nabaviti, optičku i oftalmološku opremu, tako da će uz postojeće, finalnu kvalitetu proizvoda i usluga, dići na veću razinu te ubrzati izradu istih.

    Isto tako nabavkom novih, modernijih strojeva, tvrtka ima mogućnost proširenja obima posla, detaljniju pripremu projekata i analizu istih.

     U sklopu projekta 10. ožujka 2018. održan je Info događaj u prostorijama TONY EXPRESS u Vinkovcima gdje je Optika Šarić d.o.o. predstavila nove usluge koje od sada nudi u sklopu svog poslovanja, a omogućene su upravo navedenim projektom.

    Poslovnice Optike Šarić d.o.o. možete posjetiti na sljedećim adresama:

    • Zagreb, Ul. Ivana Tkalčića 13/1

    • Županja, Aleja Matice Hrvatske 20

    • Vinkovci, Ul. Ivana Gundulića 34

    • Vinkovci,M. A. Reljkovića 2b

    • Vukovar, Ul. Josipa Jurja Strossmayera 5A

    Niže možete pogledati fotografije sa održanog Info događaja

    19389,19390,19391,19392,19393,19394,19395,19396

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Optika Šarić već 29 godina neprekidnog rada pruža svojim kupcima visoku razinu stručnosti uz konstantne edukacije u unaprjeđenje znanja svih zaposlenika.

    Optika Šarić d.o.o. unaprjeđuje svoje poslovanje kroz EU fondove

    Tvrtka Optika Šarić započela je svoje djelovanje 1989. godine od kada se bavi izradom i popravcima dioptrijskih naočala, prodajom kontaktnih Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Pozitivna iskustva stotina tisuća ljudi diljem Hrvatske koji su uz Auro Domus obogatili svoje kućne budžete iznosima što se mjere u stotinama, tisućama, pa i desecima tisuća eura

    Val visokih cijena: Otkup zlata s Auro Domusom donosi dodatne prednosti

    30. Proljetni i 24. Obrtnički sajam u Osijeku otvorio je premijer Andrej Plenković  koji je najavio da Vlada zbog postignutih gospodarskih rezultata nakon izbora planira pokrenuti redefiniranje ciljeva iz nacionalne razvojne strategije

    [FOTO] U Gospodarskom centru otvoren 30. Proljetni i 24. Obrtnički sajam u Osijeku

    U tom vremenu za promet ostaje zatvorena i cesta na Trgu Baruna Trenka, a Gundulićeva ulica od Radićeve do Stepinčeve postaje slijepa ulica

    Zatvara se u poptunosti promet u dijelu Stepinčeve