GOSPODARSTVO

Optika Šarić d.o.o. unaprjeđuje svoje poslovanje kroz EU fondove

Optika Šarić već 29 godina neprekidnog rada pruža svojim kupcima visoku razinu stručnosti uz konstantne edukacije u unaprjeđenje znanja svih zaposlenika.

    Objavljeno 07.03.2018
    Nikolina Ćosić

    Tvrtka Optika Šarić započela je svoje djelovanje 1989. godine od kada se bavi izradom i popravcima dioptrijskih naočala, prodajom kontaktnih leća i sunčanih naočala, a nudi i uslugu mjerenja dioptrije, odnosno utvrđivanja refrakcijske pogreške oka. Već 29 godina neprekidnog rada pruža svojim kupcima visoku razinu stručnosti uz konstantne edukacije u unaprjeđenje znanja svih zaposlenika. U suradnji s renomiranim dobavljačima u mogućnosti su ponuditi proizvode koji zadovoljavaju najviše svjetske i europske norme.

    Zbog dugoročnog planiranja razvoja, proširenja obima posla, ubrzanja  i dizanja kvalitete na puno veću razinu, tvrtka je krajem 2016. godine aplicirala projekt Proširenje kapaciteta proizvodnih i uslužnih djelatnosti poduzeća Optika Šarić d.o.o.  pri Ministarstvu gospodarstva poduzetništva i obrta na E- impuls natječaj u sklopu provedbe Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

    Projekt je odobren i Optika Šarić d.o.o. krenula je u provedbu 2017. godine. Ukupan iznos projekta je 469.750,00 kuna, od čega su bespovratna sredstva 295.940,00 kuna, a vrijeme provedbe projekta je od 01. listopada 2017. – 01. travnja 2018.

    U sklopu projekta tvrtka namjerava nabaviti, optičku i oftalmološku opremu, tako da će uz postojeće, finalnu kvalitetu proizvoda i usluga,  dići na veću razinu te ubrzati izradu istih.

    Isto tako nabavkom novih, modernijih strojeva, tvrtka ima mogućnost proširenja obima posla, detaljniju pripremu projekata i analizu istih.

    Poslovnice Optike Šarić d.o.o. možete posjetiti na sljedećim adresama:

    • Zagreb, Ivana Tkalčića 13/1
    • Županja, Aleja Matice Hrvatske 20
    • Vinkovci, Ivana Gundulića 34
    • Vinkovci, A. Reljkovića 2b
    • Vukovar, Josipa Jurja Strossmayera 5A

    saric_optika_e_impuls

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Zbog dugoročnog planiranja razvoja, proširenja obima posla, ubrzanja i dizanja kvalitete na puno veću razinu, tvrtka je krajem 2016. godine aplicirala projekt "Proširenje kapaciteta proizvodnih i uslužnih djelatnosti"

    Optika Šarić d.o.o. unaprjeđuje svoje poslovanje kroz EU fondove

    Održan Info događaj u sklopu projekta Proširenje kapaciteta proizvodnih i uslužnih djelatnosti poduzeća Optika Šarić d.o.o. Tvrtka Optika Šarić započela je Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Pozitivna iskustva stotina tisuća ljudi diljem Hrvatske koji su uz Auro Domus obogatili svoje kućne budžete iznosima što se mjere u stotinama, tisućama, pa i desecima tisuća eura

    Val visokih cijena: Otkup zlata s Auro Domusom donosi dodatne prednosti

    30. Proljetni i 24. Obrtnički sajam u Osijeku otvorio je premijer Andrej Plenković  koji je najavio da Vlada zbog postignutih gospodarskih rezultata nakon izbora planira pokrenuti redefiniranje ciljeva iz nacionalne razvojne strategije

    [FOTO] U Gospodarskom centru otvoren 30. Proljetni i 24. Obrtnički sajam u Osijeku

    U tom vremenu za promet ostaje zatvorena i cesta na Trgu Baruna Trenka, a Gundulićeva ulica od Radićeve do Stepinčeve postaje slijepa ulica

    Zatvara se u poptunosti promet u dijelu Stepinčeve